Nabeschouwing Excelsior - Telstar (3-3) || Eerste Divisie

Vrijdag 17 januari 2020 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt Excelsior het vrijdag 17 januari 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Telstar. De wedstrijd wordt gespeeld in Van Donge & De Roo Stadion in Rotterdam.

Via de Excelsior - Telstar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Excelsior - Telstar (3-3)

In de Eerste Divisie heeft de wedstrijd tussen Excelsior en Telstar geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door S. Pattynama, waarmee Telstar met 0-1 de leiding nam. Excelsior kwam in de 48e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van E. Omarsson, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 57e minuut zette E. Omarsson zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Excelsior de leiding in de wedstrijd nam.

Na 65 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat R. Kharchouch de 2-2 maakte voor Telstar. In de 70e werkte F. Korpershoek de bal ongelukkig in het eigen doel, waardoor de stand op 3-2 kwam te staan. Uiteindelijk viel dan alsnog de gelijkmaker voor Telstar. In de 71e minuut was het G. Plet die belangrijk was voor de ploeg door de 3-3 te maken.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 3-3 stand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

Wedstrijdstatistieken Excelsior - Telstar
Goals
3
3
Balbezit
50%
50%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
17
16
Schoten op doel
6
5
Aanvallen
135
130
Gevaarlijke aanvallen
92
79
Corners
7
2
Wissels
2
3
LIVE Excelsior - Telstar 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Excelsior - Telstar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
15' Doelpunt Telstar Doelpunt S. Pattynama met assist van I. Bronkhorst Telstar 0-1
48' Doelpunt Excelsior Doelpunt E. Omarsson met assist van H. Matthys Excelsior 1-1
57' Doelpunt Excelsior Doelpunt E. Omarsson met assist van J. Zwarts Excelsior 2-1
58' Gele kaart Excelsior Gele kaart voor R. Vloet Excelsior
62' Wissel Telstar Wissel S. Sno voor R. Fernandes Telstar
62' Wissel Telstar Wissel G. Plet voor S. Lynen Telstar
65' Doelpunt Telstar Doelpunt R. Kharchouch met assist van S. van Doorm Telstar 2-2
67' Gele kaart Telstar Gele kaart voor S. Sno Telstar
70' Eigen doelpunt Excelsior Eigen doelpunt F. Korpershoek Excelsior 3-2
71' Doelpunt Telstar Doelpunt G. Plet met assist van S. Pattynama Telstar 3-3
73' Wissel Excelsior Wissel J. Fortes voor T. Verhaar Excelsior
73' Wissel Excelsior Wissel N. Tjoe a On voor K. Ebecilio Excelsior
93' Wissel Telstar Wissel M. Springer voor S. Pattynama Telstar
Opstellingen Excelsior - Telstar
De opstellingen van Excelsior en Telstar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Excelsior gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Telstar zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Ricardo Moniz
Formatie 5-3-2
Coach Andries Jonker
Wissels Telstar
# Speler Pos.
1 Anthony Swolfs K
20 Abdel Mounaim El Ouazzane K
2 Shaquill Sno V
10 Melle Springer V
23 Cas Dijkstra V
27 Roscello Vlijter M
16 Sam Aarts M
29 Glynor Plet A
Voorbeschouwing Excelsior - Telstar

Excelsior en Telstar treffen elkaar in de 22e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2019/2020.

Het is voor het eerst dat Excelsior en Telstar elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Resultaat Aantal
Winst Excelsior 0
Winst Telstar 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Excelsior op een 7e positie staat, terwijl we Telstar terugvinden op de 9e plaats.

Tags
Excelsior - Telstar Opstelling Excelsior Opstelling Telstar Live Excelsior - Telstar Live Excelsior - Telstar kijken Excelsior - Telstar kijken Live Excelsior - Telstar stream Excelsior - Telstar Fox Sports Nabeschouwing Excelsior - Telstar Uitslag Excelsior - Telstar Statistieken Excelsior - Telstar Eerste Divisie 2019/2020 Excelsior - Telstar wedden Excelsior - Telstar gokken Excelsior - Telstar Unibet