Nabeschouwing FC Den Bosch - De Graafschap (2-2) || Eerste Divisie

Vrijdag 6 december 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt FC Den Bosch het vrijdag 6 december 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen De Graafschap. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de FC Den Bosch - De Graafschap live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Den Bosch - De Graafschap (2-2)

In de Eerste Divisie heeft de wedstrijd tussen FC Den Bosch en De Graafschap geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 50e minuut door D. van Mieghem, waarmee De Graafschap met 0-1 de leiding nam. De Graafschap vergrootte in de 53e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Seuntjens op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 55e minuut wist FC Den Bosch de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via P. Van Moorsel.

Na 78 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat L. Vaisanen de 2-2 maakte voor FC Den Bosch. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Helaas zou het daarna ondanks een spannend slot niet meer tot doelpunten komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

Wedstrijdstatistieken FC Den Bosch - De Graafschap
Goals
2
2
Balbezit
51%
49%
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
5
12
Schoten op doel
3
4
Aanvallen
110
100
Gevaarlijke aanvallen
66
67
Corners
5
1
Wissels
2
1
LIVE FC Den Bosch - De Graafschap 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Den Bosch - De Graafschap teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
33' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor K. Felida FC Den Bosch
45' Gele kaart De Graafschap Gele kaart voor J. Helmer De Graafschap
50' Doelpunt De Graafschap Doelpunt D. van Mieghem met assist van R. Seuntjens De Graafschap 0-1
51' Gele kaart De Graafschap Gele kaart voor J. Vet De Graafschap
53' Doelpunt De Graafschap Doelpunt R. Seuntjens met assist van L. Owusu De Graafschap 0-2
55' Doelpunt FC Den Bosch Doelpunt P. Van Moorsel met assist van R. Rodrigues FC Den Bosch 1-2
60' Gele kaart De Graafschap Gele kaart voor T. Van Huizen De Graafschap
75' Wissel De Graafschap Wissel J. Van Heertum voor M. Hamdaoui De Graafschap
78' Doelpunt FC Den Bosch Doelpunt L. Vaisanen FC Den Bosch 2-2
83' Wissel FC Den Bosch Wissel A. Abdullahi voor O. Bouyaghlafen FC Den Bosch
89' Wissel FC Den Bosch Wissel D. Lambert voor A. Dkidak FC Den Bosch
Opstellingen FC Den Bosch - De Graafschap
De opstellingen van FC Den Bosch en De Graafschap zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing FC Den Bosch - De Graafschap

FC Den Bosch en De Graafschap treffen elkaar in de 18e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Edwin van de Graaf en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat FC Den Bosch en De Graafschap elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Resultaat Aantal
Winst FC Den Bosch 0
Winst De Graafschap 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Den Bosch op een 12e positie staat, terwijl we De Graafschap terugvinden op de 2e plaats.

Tags
FC Den Bosch - De Graafschap Opstelling FC Den Bosch Opstelling De Graafschap Live FC Den Bosch - De Graafschap Live FC Den Bosch - De Graafschap kijken FC Den Bosch - De Graafschap kijken Live FC Den Bosch - De Graafschap stream FC Den Bosch - De Graafschap Fox Sports Nabeschouwing FC Den Bosch - De Graafschap Uitslag FC Den Bosch - De Graafschap Statistieken FC Den Bosch - De Graafschap Eerste Divisie 2019/2020 FC Den Bosch - De Graafschap wedden FC Den Bosch - De Graafschap gokken FC Den Bosch - De Graafschap Unibet