Nabeschouwing FC Den Bosch - FC Eindhoven (1-1) || Eerste Divisie

Vrijdag 23 augustus 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt FC Den Bosch het vrijdag 23 augustus 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Eindhoven. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion de Vliert in Den Bosch.

Via de FC Den Bosch - FC Eindhoven live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Den Bosch - FC Eindhoven (1-1)

In de Eerste Divisie heeft de wedstrijd tussen FC Den Bosch en FC Eindhoven geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 12e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg D. Verbeek van FC Den Bosch via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 71 minuten was het S. Velkov die FC Den Bosch op een 1-0 voorsprong zette. Vlak voor tijd werd de stand 1-1 doordat B. van den Boomen van FC Eindhoven een penalty wist te benutten in de 93e minuut.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken FC Den Bosch - FC Eindhoven
Goals
1
1
Balbezit
45%
55%
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
12
13
Schoten op doel
5
5
Aanvallen
101
133
Gevaarlijke aanvallen
68
86
Corners
4
7
Wissels
3
3
LIVE FC Den Bosch - FC Eindhoven 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Den Bosch - FC Eindhoven teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
11' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor V. Vermeulen FC Eindhoven
12' Penalty gemist FC Den Bosch Penalty gemist D. Verbeek FC Den Bosch
46' Wissel FC Den Bosch Wissel R. Meerveld voor P. Van Moorsel FC Den Bosch
59' Wissel FC Eindhoven Wissel A. Daniels voor S. Bourard FC Eindhoven
70' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor M. Peijnenburg FC Eindhoven
71' Doelpunt FC Den Bosch Doelpunt S. Velkov met assist van D. Verbeek FC Den Bosch 1-0
72' Wissel FC Den Bosch Wissel R. Mulders voor R. Rodrigues FC Den Bosch
79' Wissel FC Eindhoven Wissel R. Cicilia voor V. Vermeulen FC Eindhoven
83' Wissel FC Den Bosch Wissel R. Voets voor D. Verbeek FC Den Bosch
93' Penalty FC Eindhoven Penalty B. van den Boomen FC Eindhoven 1-1
94' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor W. van der Steen FC Den Bosch
96' Wissel FC Eindhoven Wissel B. Biemans voor C. Seedorf FC Eindhoven
97' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor K. de Rooij FC Eindhoven
Opstellingen FC Den Bosch - FC Eindhoven
De opstellingen van FC Den Bosch en FC Eindhoven zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing FC Den Bosch - FC Eindhoven

FC Den Bosch en FC Eindhoven treffen elkaar in de 3e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rob Dieperink en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat FC Den Bosch en FC Eindhoven elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Resultaat Aantal
Winst FC Den Bosch 0
Winst FC Eindhoven 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Den Bosch op een 15e positie staat, terwijl we FC Eindhoven terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
FC Den Bosch - FC Eindhoven Opstelling FC Den Bosch Opstelling FC Eindhoven Live FC Den Bosch - FC Eindhoven Live FC Den Bosch - FC Eindhoven kijken FC Den Bosch - FC Eindhoven kijken Live FC Den Bosch - FC Eindhoven stream FC Den Bosch - FC Eindhoven Fox Sports Nabeschouwing FC Den Bosch - FC Eindhoven Uitslag FC Den Bosch - FC Eindhoven Statistieken FC Den Bosch - FC Eindhoven Eerste Divisie 2019/2020 FC Den Bosch - FC Eindhoven wedden FC Den Bosch - FC Eindhoven gokken FC Den Bosch - FC Eindhoven Unibet