Nabeschouwing FC Den Bosch - Jong AZ (3-0) || Eerste Divisie 2019/2020

Vrijdag 31 januari 2020 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2019/2020 neemt FC Den Bosch het vrijdag 31 januari 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong AZ. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion De Vliert in Den Bosch.

Via de FC Den Bosch - Jong AZ live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Den Bosch - Jong AZ (3-0)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Den Bosch en Jong AZ is geëindigd in een 3-0 overwinning voor FC Den Bosch. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor J. Jacobs in de 15e minuut, waardoor Jong AZ met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel in de eerste helft, na 19 minuten was het O. Bouyaghlafen die FC Den Bosch op een 1-0 voorsprong zette. In de 24e werd de voorsprong voor FC Den Bosch verdubbeld dankzij een doelpunt van D. Verbeek.

In de 88e minuut volgde een derde treffer van FC Den Bosch, waarmee A. Laukart zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor FC Den Bosch dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE FC Den Bosch - Jong AZ 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Den Bosch - Jong AZ teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Rode kaart Jong AZ Rode kaart voor J. Jacobs Jong AZ
19' Doelpunt FC Den Bosch Doelpunt O. Bouyaghlafen FC Den Bosch 1-0
24' Doelpunt FC Den Bosch Doelpunt D. Verbeek met assist van Marques FC Den Bosch 2-0
52' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor A. Laukart FC Den Bosch
52' Wissel FC Den Bosch Wissel A. Laukart voor K. Felida FC Den Bosch
66' Wissel Jong AZ Wissel J. Baas voor Félix Correia Jong AZ
69' Wissel FC Den Bosch Wissel R. Mulders voor O. Bouyaghlafen FC Den Bosch
74' Wissel Jong AZ Wissel D. Kunst voor R. Margaret Jong AZ
79' Gele kaart Jong AZ Gele kaart voor J. Bakker Jong AZ
81' Wissel Jong AZ Wissel B. Franken voor M. Taabouni Jong AZ
88' Doelpunt FC Den Bosch Doelpunt A. Laukart FC Den Bosch 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting FC Den Bosch - Jong AZ
Opstellingen FC Den Bosch - Jong AZ
De opstellingen van FC Den Bosch en Jong AZ zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Den Bosch gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Jong AZ zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.