Nabeschouwing FC Eindhoven - De Graafschap (1-1) || Eerste Divisie 2019/2020

Vrijdag 31 januari 2020 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2019/2020 neemt FC Eindhoven het vrijdag 31 januari 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen De Graafschap. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Louwers Stadion in Eindhoven.

Via de FC Eindhoven - De Graafschap live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Eindhoven - De Graafschap (1-1)

De Eerste Divisie 2019/2020 wedstrijd tussen FC Eindhoven en De Graafschap geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 71e minuut door R. Cicilia, waarmee FC Eindhoven met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van J. Janssen zorgde ervoor dat De Graafschap op 1-1 kwam te staan in de 82e minuut.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE FC Eindhoven - De Graafschap 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Eindhoven - De Graafschap teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Gele kaart De Graafschap Gele kaart voor T. van de Pavert De Graafschap
39' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor R. Cicilia FC Eindhoven
64' Wissel FC Eindhoven Wissel Marcelo Lopes voor M. Makasi FC Eindhoven
65' Wissel De Graafschap Wissel M. Hamdaoui voor S. Nijland De Graafschap
71' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt R. Cicilia met assist van J. Ogenia FC Eindhoven 1-0
76' Wissel De Graafschap Wissel I. Mystakidis voor G. Breinburg De Graafschap
78' Gele kaart De Graafschap Gele kaart voor I. Mystakidis De Graafschap
78' Wissel FC Eindhoven Wissel A. Daniels voor K. de Rooij FC Eindhoven
81' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor J. Janssen FC Eindhoven
82' Eigen doelpunt De Graafschap Eigen doelpunt J. Janssen De Graafschap 1-1
89' Wissel De Graafschap Wissel J. Tutuarima voor L. Owusu De Graafschap
Video hoogtepunten en samenvatting FC Eindhoven - De Graafschap
Opstellingen FC Eindhoven - De Graafschap
De opstellingen van FC Eindhoven en De Graafschap zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Eindhoven gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en De Graafschap zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Ernie Brandts
Coach Mike Snoei
Voorbeschouwing FC Eindhoven - De Graafschap

FC Eindhoven en De Graafschap treffen elkaar in de 24e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2019/2020.

De vorige ontmoeting tussen FC Eindhoven en De Graafschap in de Eerste Divisie vond plaats op 20 september 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor De Graafschap. Op basis van de afgelopen 17 duels tussen beide teams is De Graafschap favoriet. 10 keer wist de ploeg van FC Eindhoven te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor FC Eindhoven. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst FC Eindhoven 5
Winst De Graafschap 10
Totaal 17

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Eindhoven op een 13e positie staat, terwijl we De Graafschap terugvinden op de 3e plaats.