Nabeschouwing FC Eindhoven - Helmond Sport (2-0) || Eerste Divisie 2019/2020

Vrijdag 17 januari 2020 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2019/2020 neemt FC Eindhoven het vrijdag 17 januari 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Helmond Sport. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Louwers Stadion in Eindhoven.

Via de FC Eindhoven - Helmond Sport live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Eindhoven - Helmond Sport (2-0)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Eindhoven en Helmond Sport is geëindigd in een 2-0 overwinning voor FC Eindhoven. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door R. Cicilia, waarmee FC Eindhoven met 1-0 de leiding nam. FC Eindhoven vergrootte in de 65e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Bourard op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor FC Eindhoven.

LIVE FC Eindhoven - Helmond Sport 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Eindhoven - Helmond Sport teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt R. Cicilia met assist van K. de Rooij FC Eindhoven 1-0
31' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor K. de Rooij FC Eindhoven
41' Wissel FC Eindhoven Wissel D. de Meij voor J. van der Sande FC Eindhoven
53' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor J. Stans Helmond Sport
58' Wissel Helmond Sport Wissel B. Brusselers voor D. Koolhof Helmond Sport
64' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor J. Idzes FC Eindhoven
65' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt S. Bourard met assist van R. Cicilia FC Eindhoven 2-0
68' Wissel Helmond Sport Wissel G. Werkhoven voor O. Dzepar Helmond Sport
76' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor B. Brusselers Helmond Sport
80' Wissel Helmond Sport Wissel J. Neral voor J. Stans Helmond Sport
Video hoogtepunten en samenvatting FC Eindhoven - Helmond Sport
Opstellingen FC Eindhoven - Helmond Sport
De opstellingen van FC Eindhoven en Helmond Sport zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Eindhoven gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Helmond Sport zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.