Nabeschouwing FC Volendam - Helmond Sport (2-1) || Eerste Divisie 2019/2020

Vrijdag 31 januari 2020 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2019/2020 neemt FC Volendam het vrijdag 31 januari 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Helmond Sport. De wedstrijd wordt gespeeld in Kras Stadion in Volendam.

Via de FC Volendam - Helmond Sport live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Volendam - Helmond Sport (2-1)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Volendam en Helmond Sport is geëindigd in een 2-1 overwinning voor FC Volendam. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 47e minuut door F. Antonucci, waarmee FC Volendam met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van G. Joppen zorgde ervoor dat FC Volendam op 2-0 kwam te staan in de 83e minuut. In de 93e minuut wist Helmond Sport de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via J. Thomassen. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Helmond Sport kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor FC Volendam dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE FC Volendam - Helmond Sport 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Volendam - Helmond Sport teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart FC Volendam Gele kaart voor M. van de Ven FC Volendam
42' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor D. Snepvangers Helmond Sport
47' Doelpunt FC Volendam Doelpunt F. Antonucci met assist van N. Doodeman FC Volendam 1-0
63' Wissel FC Volendam Wissel I. El Kadiri voor D. Murkin FC Volendam
67' Wissel FC Volendam Wissel B. Deul voor N. Doodeman FC Volendam
73' Wissel Helmond Sport Wissel G. Werkhoven voor K. van der Vorst Helmond Sport
77' Wissel FC Volendam Wissel B. Plat voor M. Betti FC Volendam
79' Wissel Helmond Sport Wissel R. Mutzers voor D. Snepvangers Helmond Sport
83' Eigen doelpunt FC Volendam Eigen doelpunt G. Joppen FC Volendam 2-0
93' Doelpunt Helmond Sport Doelpunt J. Thomassen Helmond Sport 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting FC Volendam - Helmond Sport
Opstellingen FC Volendam - Helmond Sport
De opstellingen van FC Volendam en Helmond Sport zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Volendam gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Helmond Sport zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.