Nabeschouwing FC Volendam - Telstar (1-1) || Eerste Divisie 2019/2020

Vrijdag 14 februari 2020 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2019/2020 neemt FC Volendam het vrijdag 14 februari 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Telstar. De wedstrijd wordt gespeeld in Kras Stadion in Volendam.

Via de FC Volendam - Telstar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Volendam - Telstar (1-1)

De Eerste Divisie 2019/2020 wedstrijd tussen FC Volendam en Telstar geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van S. Pattynama zette FC Volendam op een 1-0 voorsprong in de 3e minuut van de wedstrijd. Telstar kwam na 34 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van G. Plet, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE FC Volendam - Telstar 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Volendam - Telstar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Eigen doelpunt FC Volendam Eigen doelpunt S. Pattynama FC Volendam 1-0
29' Gele kaart Telstar Gele kaart voor B. Benamar Telstar
34' Doelpunt Telstar Doelpunt G. Plet met assist van S. Pattynama Telstar 1-1
45' Gele kaart Telstar Gele kaart voor A. Najah Telstar
46' Wissel FC Volendam Wissel B. Plat voor J. Vlak FC Volendam
63' Wissel FC Volendam Wissel I. El Kadiri voor B. Deul FC Volendam
73' Wissel FC Volendam Wissel J. Duin voor N. Doodeman FC Volendam
87' Wissel Telstar Wissel R. Fernandes voor R. Kharchouch Telstar
87' Gele kaart Telstar Gele kaart voor S. Pattynama Telstar
93' Wissel Telstar Wissel M. Springer voor S. Pattynama Telstar
93' Wissel Telstar Wissel C. Dijkstra voor A. Najah Telstar
Video hoogtepunten en samenvatting FC Volendam - Telstar
Opstellingen FC Volendam - Telstar
De opstellingen van FC Volendam en Telstar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Volendam gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Telstar zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.