Nabeschouwing Go Ahead Eagles - NAC Breda (1-0) || Eerste Divisie 2019/2020

Zondag 26 januari 2020 - 14:30 uur

In de Eerste Divisie 2019/2020 neemt Go Ahead Eagles het zondag 26 januari 2020 om 14:30 uur in eigen huis op tegen NAC Breda. De wedstrijd wordt gespeeld in De Adelaarshorst in Deventer.

Via de Go Ahead Eagles - NAC Breda live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Go Ahead Eagles - NAC Breda (1-0)

Het Eerste Divisie duel tussen Go Ahead Eagles en NAC Breda is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Go Ahead Eagles. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 75 minuten. J. Veldmate maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Go Ahead Eagles vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Go Ahead Eagles uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Go Ahead Eagles - NAC Breda 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Go Ahead Eagles - NAC Breda teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

39' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor P. Van Anholt NAC Breda
39' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor H. Dogan NAC Breda
46' Wissel Go Ahead Eagles Wissel A. Edqvist voor M. Berden Go Ahead Eagles
71' Wissel Go Ahead Eagles Wissel M. Pouwels voor A. Rabillard Go Ahead Eagles
72' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor J. P. van Hecke NAC Breda
72' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor Y. Azzagari NAC Breda
74' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor N. Olij NAC Breda
75' Penalty Go Ahead Eagles Penalty J. Veldmate Go Ahead Eagles 1-0
78' Wissel NAC Breda Wissel S. van Hooijdonk voor Y. Azzagari NAC Breda
85' Wissel Go Ahead Eagles Wissel Z. Eddahchouri voor A. Bannink Go Ahead Eagles
Video hoogtepunten en samenvatting Go Ahead Eagles - NAC Breda
Opstellingen Go Ahead Eagles - NAC Breda
De opstellingen van Go Ahead Eagles en NAC Breda zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Go Ahead Eagles gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en NAC Breda zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.