Nabeschouwing Go Ahead Eagles - NEC (2-1) || Eerste Divisie 2019/2020

Vrijdag 21 februari 2020 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2019/2020 neemt Go Ahead Eagles het vrijdag 21 februari 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen NEC. De wedstrijd wordt gespeeld in De Adelaarshorst in Deventer.

Via de Go Ahead Eagles - NEC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Go Ahead Eagles - NEC (2-1)

Het Eerste Divisie duel tussen Go Ahead Eagles en NEC is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Go Ahead Eagles. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 50e minuut door A. Rabillard, waarmee Go Ahead Eagles met 1-0 de leiding nam. Go Ahead Eagles vergrootte in de 61e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Ahannach op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 84e minuut wist NEC de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Z. Flemming. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want NEC kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Go Ahead Eagles dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Go Ahead Eagles - NEC 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Go Ahead Eagles - NEC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor E. Lieftink Go Ahead Eagles
22' Gele kaart NEC Gele kaart voor Z. Flemming NEC
29' Wissel Go Ahead Eagles Wissel A. Bannink voor M. Corboz Go Ahead Eagles
50' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt A. Rabillard Go Ahead Eagles 1-0
61' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt S. Ahannach met assist van A. Rabillard Go Ahead Eagles 2-0
71' Wissel NEC Wissel R. Wolters voor D. Proper NEC
76' Wissel Go Ahead Eagles Wissel H. Anier voor A. Rabillard Go Ahead Eagles
79' Wissel NEC Wissel E. Velikonja voor O. ter Haar Romeny NEC
80' Wissel Go Ahead Eagles Wissel J. Swart voor J. Veldmate Go Ahead Eagles
84' Doelpunt NEC Doelpunt Z. Flemming met assist van R. Wolters NEC 2-1
85' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor J. Navratil Go Ahead Eagles
89' Gele kaart NEC Gele kaart voor M. Dijkstra NEC
Video hoogtepunten en samenvatting Go Ahead Eagles - NEC
Opstellingen Go Ahead Eagles - NEC
De opstellingen van Go Ahead Eagles en NEC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Go Ahead Eagles gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en NEC zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.