Nabeschouwing Go Ahead Eagles - Roda JC (1-1) || Eerste Divisie 2019/2020

Vrijdag 22 november 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2019/2020 neemt Go Ahead Eagles het vrijdag 22 november 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Roda JC. De wedstrijd wordt gespeeld in De Adelaarshorst in Deventer.

Via de Go Ahead Eagles - Roda JC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Go Ahead Eagles - Roda JC (1-1)

De Eerste Divisie 2019/2020 wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en Roda JC geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 50e minuut door I. Ugbo, waarmee Roda JC Kerkrade met 0-1 de leiding nam. Go Ahead Eagles kwam na 75 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van A. Rabillard, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Go Ahead Eagles - Roda JC 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Go Ahead Eagles - Roda JC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor J. Croux Roda JC Kerkrade
46' Wissel Go Ahead Eagles Wissel A. Edqvist voor M. Berden Go Ahead Eagles
50' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt I. Ugbo Roda JC Kerkrade 0-1
54' Wissel Go Ahead Eagles Wissel Z. Eddahchouri voor A. Bannink Go Ahead Eagles
68' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor R. van Eijma Roda JC Kerkrade
73' Wissel Go Ahead Eagles Wissel A. Rabillard voor J. Veldmate Go Ahead Eagles
75' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt A. Rabillard met assist van J. Navratil Go Ahead Eagles 1-1
76' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel B. Simakala voor R. Alberg Roda JC Kerkrade
77' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor J. Mertens Go Ahead Eagles
85' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor M. Corboz Go Ahead Eagles
90' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor Z. Eddahchouri Go Ahead Eagles
91' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel Y. A. Bisseck voor R. Roesch Roda JC Kerkrade
92' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor N. Verburgh Roda JC Kerkrade
Video hoogtepunten en samenvatting Go Ahead Eagles - Roda JC
Opstellingen Go Ahead Eagles - Roda JC
De opstellingen van Go Ahead Eagles en Roda JC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Go Ahead Eagles - Roda JC

Go Ahead Eagles en Roda JC treffen elkaar in de 16e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Serdar Gözübüyük en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Go Ahead Eagles en Roda JC in de Eerste Divisie vond plaats op 13 januari 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Roda JC. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Go Ahead Eagles als Roda JC wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Winst Go Ahead Eagles 1
Winst Roda JC 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Go Ahead Eagles op een 4e positie staat, terwijl we Roda JC terugvinden op de 13e plaats.