Nabeschouwing Helmond Sport - FC Volendam (1-1) || Eerste Divisie 2019/2020

Vrijdag 9 augustus 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2019/2020 neemt Helmond Sport het vrijdag 9 augustus 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Volendam. De wedstrijd wordt gespeeld in SolarUnie Stadion in Helmond.

Via de Helmond Sport - FC Volendam live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Helmond Sport - FC Volendam (1-1)

De Eerste Divisie 2019/2020 wedstrijd tussen Helmond Sport en FC Volendam geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 51e minuut door D. Koolhof, waarmee Helmond Sport met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van Z. El Azzouzi in de 80e minuut zorgde er even later voor dat FC Volendam weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 82e minuut kreeg G. Joppen van Helmond Sport voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Helmond Sport de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Helmond Sport - FC Volendam 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Helmond Sport - FC Volendam teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

51' Doelpunt Helmond Sport Doelpunt D. Koolhof met assist van S. Vereijken Helmond Sport 1-0
53' Gele kaart FC Volendam Gele kaart voor M. Eerdhuijzen FC Volendam
66' Wissel Helmond Sport Wissel D. Ibrahim voor S. Vereijken Helmond Sport
67' Wissel FC Volendam Wissel N. Fadiga voor M. Betti FC Volendam
67' Wissel FC Volendam Wissel N. Doodeman voor Plat FC Volendam
75' Wissel Helmond Sport Wissel R. Mutzers voor D. Snepvangers Helmond Sport
78' Wissel FC Volendam Wissel G. Vlak voor M. Kaars FC Volendam
79' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor G. Joppen Helmond Sport
80' Penalty FC Volendam Penalty Z. El Azzouzi FC Volendam 1-1
82' Tweede gele kaart Helmond Sport Tweede gele kaart voor G. Joppen Helmond Sport
83' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor T. Swinnen Helmond Sport
84' Wissel Helmond Sport Wissel N. Louw voor D. Koolhof Helmond Sport
92' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor D. Ibrahim Helmond Sport
Video hoogtepunten en samenvatting Helmond Sport - FC Volendam
Opstellingen Helmond Sport - FC Volendam
De opstellingen van Helmond Sport en FC Volendam zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.