Nabeschouwing Helmond Sport - Jong Ajax (0-2) || Eerste Divisie 2019/2020

Vrijdag 21 februari 2020 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2019/2020 neemt Helmond Sport het vrijdag 21 februari 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong Ajax. De wedstrijd wordt gespeeld in SolarUnie Stadion in Helmond.

Via de Helmond Sport - Jong Ajax live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Helmond Sport - Jong Ajax (0-2)

Het Eerste Divisie duel tussen Helmond Sport en Jong Ajax is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Jong Ajax. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 47e minuut door S. Hansen, waarmee Jong Ajax met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Jong Ajax opnieuw te scoren. In de 89e minuut was het A. Mendez die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Jong Ajax.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Jong Ajax.

LIVE Helmond Sport - Jong Ajax 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Helmond Sport - Jong Ajax teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Gele kaart Jong Ajax Gele kaart voor Y. Regeer Jong Ajax
31' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor O. Dzepar Helmond Sport
43' Gele kaart Jong Ajax Gele kaart voor N. Unuvar Jong Ajax
47' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt S. Hansen met assist van J. Familio-Castillo Jong Ajax 0-1
61' Wissel Helmond Sport Wissel S. Vereijken voor B. Brusselers Helmond Sport
67' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor S. Vereijken Helmond Sport
70' Wissel Jong Ajax Wissel A. Mendez voor V. Jensen Jong Ajax
76' Wissel Helmond Sport Wissel D. Koolhof voor D. Snepvangers Helmond Sport
80' Wissel Jong Ajax Wissel J. Pynadath voor Y. Regeer Jong Ajax
86' Wissel Jong Ajax Wissel B. Kemper voor N. Unuvar Jong Ajax
87' Gele kaart Jong Ajax Gele kaart voor N. Kasanwirjo Jong Ajax
89' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt A. Mendez met assist van Q. Timber Jong Ajax 0-2
94' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor D. Koolhof Helmond Sport
Video hoogtepunten en samenvatting Helmond Sport - Jong Ajax
Opstellingen Helmond Sport - Jong Ajax
De opstellingen van Helmond Sport en Jong Ajax zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Helmond Sport gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Jong Ajax zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.