Nabeschouwing Helmond Sport - MVV Maastricht (3-1) || Eerste Divisie 2019/2020

Vrijdag 4 oktober 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2019/2020 neemt Helmond Sport het vrijdag 4 oktober 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen MVV Maastricht. De wedstrijd wordt gespeeld in SolarUnie Stadion in Helmond.

Via de Helmond Sport - MVV Maastricht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Helmond Sport - MVV Maastricht (3-1)

Het Eerste Divisie duel tussen Helmond Sport en MVV Maastricht is onder leiding van scheidsrechter Richard Martens geëindigd in een 3-1 overwinning voor Helmond Sport. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door A. van den Hurk, waarmee MVV Maastricht met 0-1 de leiding nam. In de 25e minuut moest S. Martina van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Richard Martens een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest MVV Maastricht verder met een speler minder. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte B. Zwanen namens Helmond Sport in de 59e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

In de 75e minuut was het Helmond Sport dat met 2-1 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van D. Snepvangers. Na 87 minuten werd de voorsprong voor Helmond Sport vergroot nadat D. Snepvangers de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Helmond Sport.

LIVE Helmond Sport - MVV Maastricht 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Helmond Sport - MVV Maastricht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt MVV Maastricht Doelpunt A. van den Hurk met assist van M. Vermijl MVV Maastricht 0-1
24' Gele kaart MVV Maastricht Gele kaart voor S. Martina MVV Maastricht
25' Rode kaart MVV Maastricht Rode kaart voor S. Martina MVV Maastricht
26' Wissel MVV Maastricht Wissel N. Frenoy voor K. Kostons MVV Maastricht
45' Gele kaart MVV Maastricht Gele kaart voor N. Frenoy MVV Maastricht
54' Wissel Helmond Sport Wissel B. Zwanen voor S. Vereijken Helmond Sport
57' Wissel Helmond Sport Wissel D. Snepvangers voor D. Koolhof Helmond Sport
59' Doelpunt Helmond Sport Doelpunt B. Zwanen met assist van O. Dzepar Helmond Sport 1-1
67' Wissel MVV Maastricht Wissel U. Nissila voor T. Goppel MVV Maastricht
75' Doelpunt Helmond Sport Doelpunt D. Snepvangers met assist van G. Joppen Helmond Sport 2-1
77' Gele kaart MVV Maastricht Gele kaart voor J. Schroijen MVV Maastricht
79' Wissel MVV Maastricht Wissel G. Vlijter voor A. van den Hurk MVV Maastricht
82' Wissel Helmond Sport Wissel D. Ibrahim voor J. Respen Helmond Sport
87' Doelpunt Helmond Sport Doelpunt D. Snepvangers met assist van B. Zwanen Helmond Sport 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Helmond Sport - MVV Maastricht
Opstellingen Helmond Sport - MVV Maastricht
De opstellingen van Helmond Sport en MVV Maastricht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.