Nabeschouwing Helmond Sport - NAC Breda (0-0) || Eerste Divisie 2019/2020

Vrijdag 10 januari 2020 - 20:00 uur



In de Eerste Divisie 2019/2020 neemt Helmond Sport het vrijdag 10 januari 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen NAC Breda. De wedstrijd wordt gespeeld in SolarUnie Stadion in Helmond.

Via de Helmond Sport - NAC Breda live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Helmond Sport - NAC Breda (0-0)

De Eerste Divisie 2019/2020 wedstrijd tussen Helmond Sport en NAC Breda geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor NAC Breda, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. NAC Breda kreeg flink wat kansen om te scoren, maar ondanks diverse pogingen wilde de bal maar niet in het doel eindigen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Helmond Sport - NAC Breda
Balbezit
40%
60%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
4
26
Schoten op doel
0
13
Aanvallen
115
148
Gevaarlijke aanvallen
63
109
Corners
2
3
Wissels
3
1
LIVE Helmond Sport - NAC Breda 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Helmond Sport - NAC Breda teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
50' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor J. Noblejas NAC Breda
52' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor T. Swinnen Helmond Sport
66' Wissel Helmond Sport Wissel J. Respen voor S. Vereijken Helmond Sport
71' Wissel Helmond Sport Wissel B. Brusselers voor D. Koolhof Helmond Sport
79' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor J. Stans Helmond Sport
79' Wissel NAC Breda Wissel S. van Hooijdonk voor J. van der Gaag NAC Breda
92' Wissel Helmond Sport Wissel G. Werkhoven voor J. Thomassen Helmond Sport
Video hoogtepunten en samenvatting Helmond Sport - NAC Breda
Opstellingen Helmond Sport - NAC Breda
De opstellingen van Helmond Sport en NAC Breda zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Helmond Sport gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en NAC Breda zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Wil Boessen
Basiselftal Helmond Sport
# Speler Pos.
1 Stijn van Gassel K
3 Ferry de Regt V
2 Guus Joppen V
16 Joeri Poelmans V
5 Daan Klomp V
20 Jeff Stans M
6 Tibeau Swinnen M
8 Orhan Džepar M
10 Dean Koolhof M
15 Sander Vereijken A
24 Jordy Thomassen A
Wissels Helmond Sport
# Speler Pos.
21 Stefan Tielemans K
12 Jeroen Verkennis V
4 Nick de Louw V
11 Bodi Brusselers M
23 Jeffrey Neral M
25 Kay van der Vorst M
9 Givan Werkhoven A
17 Juul Respen A
7 Robert Mutzers A
Voorbeschouwing Helmond Sport - NAC Breda

Helmond Sport en NAC Breda treffen elkaar in de 21e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2019/2020.

De vorige ontmoeting tussen Helmond Sport en NAC Breda in de Eerste Divisie vond plaats op 16 augustus 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor NAC Breda. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is NAC Breda favoriet. 2 keer wist de ploeg van Helmond Sport te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Helmond Sport. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Helmond Sport 1
Winst NAC Breda 2
Gelijkspel 2
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Helmond Sport op een 19e positie staat, terwijl we NAC Breda terugvinden op de 6e plaats.

Tags
Helmond Sport - NAC Breda Opstelling Helmond Sport Opstelling NAC Breda Live Helmond Sport - NAC Breda Live Helmond Sport - NAC Breda kijken Helmond Sport - NAC Breda kijken Live Helmond Sport - NAC Breda stream Helmond Sport - NAC Breda Fox Sports Nabeschouwing Helmond Sport - NAC Breda Uitslag Helmond Sport - NAC Breda Statistieken Helmond Sport - NAC Breda Eerste Divisie 2019/2020 Helmond Sport - NAC Breda wedden Helmond Sport - NAC Breda gokken Helmond Sport - NAC Breda Unibet