Nabeschouwing Jong Ajax - FC Volendam (1-3) || Eerste Divisie 2019/2020

Maandag 4 november 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2019/2020 neemt Jong Ajax het maandag 4 november 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Volendam. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Toekomst in Duivendrecht.

Via de Jong Ajax - FC Volendam live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong Ajax - FC Volendam (1-3)

Het Eerste Divisie duel tussen Jong Ajax en FC Volendam is onder leiding van scheidsrechter Richard Martens geëindigd in een 1-3 overwinning voor FC Volendam. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 50e minuut door N. Doodeman, waarmee FC Volendam met 0-1 de leiding nam. FC Volendam vergrootte in de 59e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Tol op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 73e minuut wist Jong Ajax de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via R. Gravenberch.

Na 92 minuten werd de voorsprong voor FC Volendam vergroot nadat F. Antonucci de 1-3 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor FC Volendam.

LIVE Jong Ajax - FC Volendam 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong Ajax - FC Volendam teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

44' Gele kaart Jong Ajax Gele kaart voor B. Kemper Jong Ajax
50' Doelpunt FC Volendam Doelpunt N. Doodeman met assist van M. Kaars FC Volendam 0-1
54' Gele kaart Jong Ajax Gele kaart voor J. Timber Jong Ajax
59' Doelpunt FC Volendam Doelpunt M. Tol met assist van G. Smal FC Volendam 0-2
59' Wissel Jong Ajax Wissel L. Thethani voor N. Kuhn Jong Ajax
61' Wissel FC Volendam Wissel M. Betti voor N. Fadiga FC Volendam
64' Wissel Jong Ajax Wissel J. Ter Heide voor A. Mendez Jong Ajax
73' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt R. Gravenberch met assist van Q. Timber Jong Ajax 1-2
74' Wissel FC Volendam Wissel G. Vlak voor J. Vlak FC Volendam
76' Wissel Jong Ajax Wissel H. Bande voor R. Gravenberch Jong Ajax
84' Wissel FC Volendam Wissel D. Johnson voor M. Kaars FC Volendam
92' Doelpunt FC Volendam Doelpunt F. Antonucci met assist van N. Doodeman FC Volendam 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting Jong Ajax - FC Volendam
Opstellingen Jong Ajax - FC Volendam
De opstellingen van Jong Ajax en FC Volendam zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.