Nabeschouwing Jong Ajax - NAC Breda (2-4) || Eerste Divisie 2019/2020

Maandag 17 februari 2020 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2019/2020 neemt Jong Ajax het maandag 17 februari 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen NAC Breda. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Toekomst in Duivendrecht.

Via de Jong Ajax - NAC Breda live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong Ajax - NAC Breda (2-4)

Het Eerste Divisie duel tussen Jong Ajax en NAC Breda is geëindigd in een 2-4 overwinning voor NAC Breda. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door D. Pereira, waarmee Jong Ajax met 1-0 de leiding nam. Jong Ajax vergrootte in de 30e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Brobbey op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 40e minuut wist NAC Breda de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via F. Stokkers.

Na 63 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat M. El Allouchi de 2-2 maakte voor NAC Breda. NAC Breda leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 71 minuten op voorsprong na een goal van J. van der Gaag: 2-3. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 92e minuut en kwam op naam te staan van NAC Breda speler M. El Allouchi, die daarmee tekende voor de 2-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 2-4 eindstand in het voordeel van NAC Breda.

LIVE Jong Ajax - NAC Breda 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong Ajax - NAC Breda teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt D. Pereira met assist van N. Unuvar Jong Ajax 1-0
24' Gele kaart Jong Ajax Gele kaart voor J. Ekkelenkamp Jong Ajax
30' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt B. Brobbey met assist van J. Ekkelenkamp Jong Ajax 2-0
30' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor R. Riera NAC Breda
34' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor Y. Azzagari NAC Breda
40' Doelpunt NAC Breda Doelpunt F. Stokkers met assist van A. Verschueren NAC Breda 2-1
54' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor J. P. van Hecke NAC Breda
57' Wissel Jong Ajax Wissel S. Hansen voor B. Brobbey Jong Ajax
61' Wissel Jong Ajax Wissel K. Taylor voor N. Unuvar Jong Ajax
63' Doelpunt NAC Breda Doelpunt M. El Allouchi NAC Breda 2-2
70' Wissel Jong Ajax Wissel L. Van Gelderen voor N. Mazraoui Jong Ajax
71' Doelpunt NAC Breda Doelpunt J. van der Gaag NAC Breda 2-3
78' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor T. Haye NAC Breda
78' Wissel NAC Breda Wissel C. Rosler voor N. Monsalve NAC Breda
85' Wissel NAC Breda Wissel S. van Hooijdonk voor T. Haye NAC Breda
90' Wissel NAC Breda Wissel J. Noblejas voor J. van der Gaag NAC Breda
92' Doelpunt NAC Breda Doelpunt M. El Allouchi NAC Breda 2-4
Video hoogtepunten en samenvatting Jong Ajax - NAC Breda
Opstellingen Jong Ajax - NAC Breda
De opstellingen van Jong Ajax en NAC Breda zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Jong Ajax gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en NAC Breda zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Jong Ajax - NAC Breda

Jong Ajax en NAC Breda treffen elkaar in de 26e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2019/2020.

De vorige ontmoeting tussen Jong Ajax en NAC Breda in de Eerste Divisie vond plaats op 22 november 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Jong Ajax. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide ploegen is Jong Ajax favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl NAC Breda slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Jong Ajax 3
Winst NAC Breda 2
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Jong Ajax op een 4e positie staat, terwijl we NAC Breda terugvinden op de 8e plaats.