Nabeschouwing Jong Ajax - TOP Oss (2-0) || Eerste Divisie 2019/2020

Vrijdag 20 december 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2019/2020 neemt Jong Ajax het vrijdag 20 december 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen TOP Oss. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Toekomst in Duivendrecht.

Via de Jong Ajax - TOP Oss live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong Ajax - TOP Oss (2-0)

Het Eerste Divisie duel tussen Jong Ajax en TOP Oss is onder leiding van scheidsrechter Alex Bos geëindigd in een 2-0 overwinning voor Jong Ajax. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 44e minuut door B. Brobbey, waarmee Jong Ajax met 1-0 de leiding nam. Jong Ajax vergrootte in de 76e minuut de voorsprong nadat het via een goal van N. Unuvar op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Jong Ajax.

Wedstrijdstatistieken Jong Ajax - TOP Oss
2
0
LIVE Jong Ajax - TOP Oss 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong Ajax - TOP Oss teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

44' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt B. Brobbey met assist van N. Kuhn Jong Ajax 1-0
46' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor D. Gravenberch TOP Oss
46' Wissel Jong Ajax Wissel N. Unuvar voor S. Hansen Jong Ajax
46' Wissel Jong Ajax Wissel A. Mendez voor B. Brobbey Jong Ajax
46' Wissel TOP Oss Wissel L. Hutten voor C. Peters TOP Oss
65' Wissel TOP Oss Wissel E. Stroo voor C. Celik TOP Oss
76' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt N. Unuvar met assist van J. Familio-Castillo Jong Ajax 2-0
76' Wissel TOP Oss Wissel P. Langedijk voor N. Fleuren TOP Oss
86' Wissel Jong Ajax Wissel L. Thethani voor N. Kuhn Jong Ajax
Video hoogtepunten en samenvatting Jong Ajax - TOP Oss
Opstellingen Jong Ajax - TOP Oss
De opstellingen van Jong Ajax en TOP Oss zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Jong Ajax gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en TOP Oss zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Jong Ajax - TOP Oss

Jong Ajax en TOP Oss treffen elkaar in de 20e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alex Bos en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Jong Ajax en TOP Oss in de Eerste Divisie vond plaats op 9 augustus 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor TOP Oss. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide ploegen is Jong Ajax favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl TOP Oss slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Jong Ajax 8
Winst TOP Oss 3
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Jong Ajax op een 2e positie staat, terwijl we TOP Oss terugvinden op de 18e plaats.