Nabeschouwing Jong AZ - Excelsior (1-2) || Eerste Divisie

Maandag 19 augustus 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt Jong AZ het maandag 19 augustus 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Excelsior. De wedstrijd wordt gespeeld in AFAS Trainingscomplex in Wijdewormer.

Via de Jong AZ - Excelsior live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong AZ - Excelsior (1-2)

Het Eerste Divisie duel tussen Jong AZ en Excelsior is onder leiding van scheidsrechter Edgar Bijl geëindigd in een 1-2 overwinning voor Excelsior. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door T. Verhaar, waarmee Excelsior met 0-1 de leiding nam. Excelsior vergrootte in de 65e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Fortes op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Jong AZ vervolgens op 1-2. Het was A. Gudmundsson die vanaf 11 meter wist te scoren in de 69e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Edgar Bijl, waardoor Excelsior dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Jong AZ - Excelsior
Goals
1
2
Balbezit
58%
42%
Gele kaarten
0
3
Schoten totaal
7
15
Schoten op doel
1
10
Aanvallen
125
131
Gevaarlijke aanvallen
94
103
Corners
5
3
Wissels
3
3
LIVE Jong AZ - Excelsior 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong AZ - Excelsior teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
31' Doelpunt Excelsior Doelpunt T. Verhaar met assist van J. Fortes Excelsior 0-1
60' Wissel Jong AZ Wissel R. Margaret voor Y. Sugawara Jong AZ
64' Wissel Excelsior Wissel R. Vloet voor D. Haspolat Excelsior
65' Doelpunt Excelsior Doelpunt J. Fortes met assist van J. Zwarts Excelsior 0-2
67' Gele kaart Excelsior Gele kaart voor S. Fischer Excelsior
69' Gele kaart Excelsior Gele kaart voor A. Damen Excelsior
69' Penalty Jong AZ Penalty A. Gudmundsson Jong AZ 1-2
70' Wissel Jong AZ Wissel P. Koopmeiners voor K. Goudmijn Jong AZ
70' Wissel Jong AZ Wissel T. Oosting voor M. Taabouni Jong AZ
77' Wissel Excelsior Wissel E. Omarsson voor T. Verhaar Excelsior
88' Wissel Excelsior Wissel T. Oude Kotte voor R. van der Meer Excelsior
94' Gele kaart Excelsior Gele kaart voor D. Haspolat Excelsior
Opstellingen Jong AZ - Excelsior
De opstellingen van Jong AZ en Excelsior zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Jong AZ - Excelsior

Jong AZ en Excelsior treffen elkaar in de 2e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Edgar Bijl en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Jong AZ en Excelsior elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Resultaat Aantal
Winst Jong AZ 0
Winst Excelsior 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Jong AZ op een 11e positie staat, terwijl we Excelsior terugvinden op de 8e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Jong AZ - Excelsior Opstelling Jong AZ Opstelling Excelsior Live Jong AZ - Excelsior Live Jong AZ - Excelsior kijken Jong AZ - Excelsior kijken Live Jong AZ - Excelsior stream Jong AZ - Excelsior Fox Sports Nabeschouwing Jong AZ - Excelsior Uitslag Jong AZ - Excelsior Statistieken Jong AZ - Excelsior Eerste Divisie 2019/2020 Jong AZ - Excelsior wedden Jong AZ - Excelsior gokken Jong AZ - Excelsior Unibet