Nabeschouwing Jong AZ - FC Volendam (1-1) || Eerste Divisie 2019/2020

Maandag 10 februari 2020 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2019/2020 neemt Jong AZ het maandag 10 februari 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Volendam. De wedstrijd wordt gespeeld in AFAS Trainingscomplex in Wijdewormer.

Via de Jong AZ - FC Volendam live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong AZ - FC Volendam (1-1)

De Eerste Divisie 2019/2020 wedstrijd tussen Jong AZ en FC Volendam geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door N. Doodeman, waarmee FC Volendam met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Jong AZ het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 87e minuut was het namelijk F. Druijf die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Jong AZ - FC Volendam 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong AZ - FC Volendam teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt FC Volendam Doelpunt N. Doodeman met assist van B. Deul FC Volendam 0-1
50' Gele kaart Jong AZ Gele kaart voor J. Bakker Jong AZ
59' Wissel FC Volendam Wissel B. Plat voor B. Deul FC Volendam
61' Wissel Jong AZ Wissel R. Sedlacek voor M. Savastano Jong AZ
68' Gele kaart FC Volendam Gele kaart voor F. Antonucci FC Volendam
72' Wissel Jong AZ Wissel F. Correia voor T. Oosting Jong AZ
72' Wissel FC Volendam Wissel M. Tol voor K. Visser FC Volendam
80' Gele kaart Jong AZ Gele kaart voor J. Church Jong AZ
83' Wissel Jong AZ Wissel R. Margaret voor J. Bakker Jong AZ
83' Wissel FC Volendam Wissel I. El Kadiri voor N. Fadiga FC Volendam
87' Doelpunt Jong AZ Doelpunt F. Druijf Jong AZ 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Jong AZ - FC Volendam
Opstellingen Jong AZ - FC Volendam
De opstellingen van Jong AZ en FC Volendam zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.