Nabeschouwing Jong AZ - NAC Breda (1-2) || Eerste Divisie

Maandag 16 september 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt Jong AZ het maandag 16 september 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen NAC Breda. De wedstrijd wordt gespeeld in AFAS Trainingscomplex in Wijdewormer.

Via de Jong AZ - NAC Breda live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong AZ - NAC Breda (1-2)

Het Eerste Divisie duel tussen Jong AZ en NAC Breda is onder leiding van scheidsrechter Laurens Gerrets geëindigd in een 1-2 overwinning voor NAC Breda. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door T. Reijnders, waarmee Jong AZ met 1-0 de leiding nam. NAC Breda kwam in de 71e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. van Hooijdonk, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 82e minuut zette S. van Hooijdonk zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee NAC Breda de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Laurens Gerrets, waardoor NAC Breda dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Jong AZ - NAC Breda
Goals
1
2
Balbezit
53%
47%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
7
13
Schoten op doel
4
5
Aanvallen
121
130
Gevaarlijke aanvallen
79
91
Corners
3
9
Wissels
3
3
LIVE Jong AZ - NAC Breda 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong AZ - NAC Breda teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
31' Doelpunt Jong AZ Doelpunt T. Reijnders Jong AZ 1-0
46' Wissel NAC Breda Wissel R. Schouten voor P. Van Anholt NAC Breda
55' Wissel Jong AZ Wissel M. Taabouni voor F. Correia Jong AZ
58' Wissel NAC Breda Wissel A. Filipovic voor O. Boussaid NAC Breda
66' Wissel Jong AZ Wissel J. Church voor P. Hatzidiakos Jong AZ
69' Wissel NAC Breda Wissel S. van Hooijdonk voor R. Riera NAC Breda
71' Doelpunt NAC Breda Doelpunt S. van Hooijdonk met assist van M. El Allouchi NAC Breda 1-1
80' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor L. Ilic NAC Breda
81' Wissel Jong AZ Wissel J. Bakker voor M. Savastano Jong AZ
82' Doelpunt NAC Breda Doelpunt S. van Hooijdonk met assist van J. Noblejas NAC Breda 1-2
84' Gele kaart Jong AZ Gele kaart voor Jong AZ
86' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor A. Filipovic NAC Breda
91' Gele kaart Jong AZ Gele kaart voor Y. Sugawara Jong AZ
Opstellingen Jong AZ - NAC Breda
De opstellingen van Jong AZ en NAC Breda zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Jong AZ - NAC Breda

Jong AZ en NAC Breda treffen elkaar in de 5e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Laurens Gerrets en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Jong AZ en NAC Breda elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Resultaat Aantal
Winst Jong AZ 0
Winst NAC Breda 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Jong AZ op een 14e positie staat, terwijl we NAC Breda terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Jong AZ - NAC Breda Opstelling Jong AZ Opstelling NAC Breda Live Jong AZ - NAC Breda Live Jong AZ - NAC Breda kijken Jong AZ - NAC Breda kijken Live Jong AZ - NAC Breda stream Jong AZ - NAC Breda Fox Sports Nabeschouwing Jong AZ - NAC Breda Uitslag Jong AZ - NAC Breda Statistieken Jong AZ - NAC Breda Eerste Divisie 2019/2020 Jong AZ - NAC Breda wedden Jong AZ - NAC Breda gokken Jong AZ - NAC Breda Unibet