Nabeschouwing Jong PSV - FC Volendam (3-1) || Eerste Divisie 2019/2020

Vrijdag 4 oktober 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2019/2020 neemt Jong PSV het vrijdag 4 oktober 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Volendam. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportcomplex De Herdgang in Eindhoven.

Via de Jong PSV - FC Volendam live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong PSV - FC Volendam (3-1)

Het Eerste Divisie duel tussen Jong PSV en FC Volendam is onder leiding van scheidsrechter Kevin Debeuckelaere geëindigd in een 3-1 overwinning voor Jong PSV. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 16 minuten. J. Duin maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee FC Volendam vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Een benutte penalty van C. Ngonge in de 19e minuut zorgde er even later voor dat Jong PSV weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 78e minuut zette C. Ngonge zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Jong PSV de leiding in de wedstrijd nam.

Na 86 minuten werd de voorsprong voor Jong PSV vergroot nadat Y. Vertessen de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Jong PSV.

LIVE Jong PSV - FC Volendam 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong PSV - FC Volendam teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Penalty FC Volendam Penalty J. Duin FC Volendam 0-1
19' Penalty Jong PSV Penalty C. Ngonge Jong PSV 1-1
46' Wissel FC Volendam Wissel M. van de Ven voor K. Visser FC Volendam
49' Gele kaart FC Volendam Gele kaart voor Plat FC Volendam
57' Wissel Jong PSV Wissel Y. Vertessen voor O. Horvath Jong PSV
60' Gele kaart Jong PSV Gele kaart voor C. Gomes Jong PSV
63' Wissel FC Volendam Wissel N. Runderkamp voor J. Vlak FC Volendam
66' Gele kaart FC Volendam Gele kaart voor M. van de Ven FC Volendam
69' Wissel FC Volendam Wissel M. Kaars voor D. Johnson FC Volendam
70' Gele kaart Jong PSV Gele kaart voor R. Zeegers Jong PSV
78' Doelpunt Jong PSV Doelpunt C. Ngonge Jong PSV 2-1
83' Wissel Jong PSV Wissel B. Wallenburg voor R. Zeegers Jong PSV
86' Doelpunt Jong PSV Doelpunt Y. Vertessen met assist van C. Gloster Jong PSV 3-1
91' Wissel Jong PSV Wissel A. Mendonca voor C. Gloster Jong PSV
Video hoogtepunten en samenvatting Jong PSV - FC Volendam
Opstellingen Jong PSV - FC Volendam
De opstellingen van Jong PSV en FC Volendam zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.