Nabeschouwing Jong PSV - Jong AZ (3-2) || Eerste Divisie 2019/2020

Vrijdag 13 september 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2019/2020 neemt Jong PSV het vrijdag 13 september 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong AZ. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportcomplex De Herdgang in Eindhoven.

Via de Jong PSV - Jong AZ live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong PSV - Jong AZ (3-2)

Het Eerste Divisie duel tussen Jong PSV en Jong AZ is onder leiding van scheidsrechter Luca Evian Cantineau geëindigd in een 3-2 overwinning voor Jong PSV. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Jong AZ kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van T. Reijnders. Jong AZ vergrootte in de 11e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Kunst op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 65e minuut wist Jong PSV de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via R. Ledezma.

Na 72 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat A. Catic de 2-2 maakte voor Jong PSV. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Jong PSV dat in de 85e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat R. Ledezma de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Luca Evian Cantineau en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Jong PSV.

LIVE Jong PSV - Jong AZ 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong PSV - Jong AZ teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Jong AZ Doelpunt T. Reijnders Jong AZ 0-1
11' Doelpunt Jong AZ Doelpunt D. Kunst met assist van K. Goudmijn Jong AZ 0-2
39' Wissel Jong PSV Wissel R. Lauwers voor R. Schoonbrood Jong PSV
54' Wissel Jong AZ Wissel R. Sedlacek voor D. Kunst Jong AZ
63' Wissel Jong PSV Wissel C. Ngonge voor S. Sidibe Jong PSV
63' Wissel Jong PSV Wissel C. Gloster voor A. Latorre Jong PSV
65' Doelpunt Jong PSV Doelpunt R. Ledezma met assist van R. Lauwers Jong PSV 1-2
71' Wissel Jong AZ Wissel S. Allouch voor F. Correia Jong AZ
72' Doelpunt Jong PSV Doelpunt A. Catic met assist van R. Ledezma Jong PSV 2-2
85' Doelpunt Jong PSV Doelpunt R. Ledezma met assist van C. Ngonge Jong PSV 3-2
93' Gele kaart Jong PSV Gele kaart voor N. Thomas Jong PSV
94' Wissel Jong AZ Wissel K. Lont voor T. Oosting Jong AZ
Video hoogtepunten en samenvatting Jong PSV - Jong AZ
Opstellingen Jong PSV - Jong AZ
De opstellingen van Jong PSV en Jong AZ zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Jong PSV - Jong AZ

Jong PSV en Jong AZ treffen elkaar in de 6e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luca Evian Cantineau en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Jong PSV en Jong AZ in de Eerste Divisie vond plaats op 25 maart 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Jong AZ favoriet. 2 keer wist de ploeg van Jong PSV te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Jong PSV. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Jong PSV 1
Winst Jong AZ 2
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Jong PSV op een 20e positie staat, terwijl we Jong AZ terugvinden op de 14e plaats.