Nabeschouwing Jong PSV - Roda JC (1-1) || Eerste Divisie 2019/2020

Maandag 4 november 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2019/2020 neemt Jong PSV het maandag 4 november 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Roda JC. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportcomplex De Herdgang in Eindhoven.

Via de Jong PSV - Roda JC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong PSV - Roda JC (1-1)

De Eerste Divisie 2019/2020 wedstrijd tussen Jong PSV en Roda JC geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door I. Ugbo, waarmee Roda JC Kerkrade met 0-1 de leiding nam. Jong PSV kwam na 59 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van C. Ngonge, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Jong PSV - Roda JC 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong PSV - Roda JC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt I. Ugbo met assist van R. Roesch Roda JC Kerkrade 0-1
46' Wissel Jong PSV Wissel S. Sidibe voor A. Catic Jong PSV
46' Wissel Jong PSV Wissel J. De Haas voor J. Teze Jong PSV
59' Doelpunt Jong PSV Doelpunt C. Ngonge met assist van T. Daverveld Jong PSV 1-1
64' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel B. Simakala voor R. Roesch Roda JC Kerkrade
64' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel N. Souren voor R. Alberg Roda JC Kerkrade
73' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor R. van Eijma Roda JC Kerkrade
85' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel I. Prtajin voor I. Ugbo Roda JC Kerkrade
85' Wissel Jong PSV Wissel R. Zeegers voor S. Theunissen Jong PSV
91' Gele kaart Jong PSV Gele kaart voor S. Sidibe Jong PSV
Video hoogtepunten en samenvatting Jong PSV - Roda JC
Opstellingen Jong PSV - Roda JC
De opstellingen van Jong PSV en Roda JC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Jong PSV - Roda JC

Jong PSV en Roda JC treffen elkaar in de 13e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Robin Gansner en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Jong PSV en Roda JC in de Eerste Divisie vond plaats op 22 februari 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Jong PSV favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Roda JC slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Jong PSV 1
Winst Roda JC 0
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Jong PSV op een 19e positie staat, terwijl we Roda JC terugvinden op de 12e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is motregen.