Nabeschouwing Jong PSV - SC Cambuur (0-1) || Eerste Divisie 2019/2020

Maandag 23 september 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2019/2020 neemt Jong PSV het maandag 23 september 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen SC Cambuur. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportcomplex De Herdgang in Eindhoven.

Via de Jong PSV - SC Cambuur live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong PSV - SC Cambuur (0-1)

Het Eerste Divisie duel tussen Jong PSV en SC Cambuur is onder leiding van scheidsrechter Erwin Blank geëindigd in een 0-1 overwinning voor SC Cambuur. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor R. Maulun in de 64e minuut, waardoor SC Cambuur met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 67 minuten was het C. Mac-Intosch die SC Cambuur op een 0-1 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor SC Cambuur uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Jong PSV - SC Cambuur 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong PSV - SC Cambuur teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor M. Hoedemakers SC Cambuur
28' Gele kaart Jong PSV Gele kaart voor R. Ledezma Jong PSV
46' Wissel SC Cambuur Wissel A. Bangura voor D. Sambissa SC Cambuur
58' Wissel SC Cambuur Wissel G. Korte voor R. Oratmangoen SC Cambuur
59' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor J. Jacobs SC Cambuur
63' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor C. Mac-Intosch SC Cambuur
64' Rode kaart SC Cambuur Rode kaart voor R. Maulun SC Cambuur
67' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt C. Mac-Intosch SC Cambuur 0-1
71' Gele kaart Jong PSV Gele kaart voor R. Schoonbrood Jong PSV
74' Wissel Jong PSV Wissel S. Sidibe voor R. Schoonbrood Jong PSV
77' Wissel Jong PSV Wissel B. Wallenburg voor R. Lauwers Jong PSV
77' Wissel Jong PSV Wissel Y. Vertessen voor O. Horvath Jong PSV
85' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor G. Korte SC Cambuur
89' Wissel SC Cambuur Wissel S. Nieuwpoort voor I. Kallon SC Cambuur
Video hoogtepunten en samenvatting Jong PSV - SC Cambuur
Opstellingen Jong PSV - SC Cambuur
De opstellingen van Jong PSV en SC Cambuur zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Jong PSV - SC Cambuur

Jong PSV en SC Cambuur treffen elkaar in de 7e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Erwin Blank en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Jong PSV en SC Cambuur in de Eerste Divisie vond plaats op 15 maart 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor SC Cambuur. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is SC Cambuur favoriet. 3 keer wist de ploeg van Jong PSV te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Jong PSV. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Jong PSV 1
Winst SC Cambuur 3
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Jong PSV op een 20e positie staat, terwijl we SC Cambuur terugvinden op de 5e plaats.