Nabeschouwing Jong Utrecht - TOP Oss (2-1) || Eerste Divisie

Maandag 19 augustus 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt Jong Utrecht het maandag 19 augustus 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen TOP Oss. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportcomplex Zoudenbalch in Utrecht.

Via de Jong Utrecht - TOP Oss live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong Utrecht - TOP Oss (2-1)

Het Eerste Divisie duel tussen Jong Utrecht en TOP Oss is onder leiding van scheidsrechter Sander van der Eijk geëindigd in een 2-1 overwinning voor Jong Utrecht. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door C. Mamengi, waarmee Jong Utrecht met 1-0 de leiding nam. Jong Utrecht vergrootte in de 45e minuut de voorsprong nadat het via een goal van O. Velanas op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 74e minuut wist TOP Oss de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via C. Peters. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want TOP Oss kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Sander van der Eijk, waardoor Jong Utrecht dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Jong Utrecht - TOP Oss
Goals
2
1
Balbezit
47%
53%
Gele kaarten
2
3
Schoten totaal
7
15
Schoten op doel
5
5
Aanvallen
122
98
Gevaarlijke aanvallen
58
52
Corners
7
7
Wissels
3
3
LIVE Jong Utrecht - TOP Oss 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong Utrecht - TOP Oss teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
25' Doelpunt Jong Utrecht Doelpunt C. Mamengi Jong Utrecht 1-0
45' Doelpunt Jong Utrecht Doelpunt O. Velanas met assist van J. Arweiler Jong Utrecht 2-0
46' Wissel TOP Oss Wissel C. Peters voor S. Overgoor TOP Oss
51' Wissel Jong Utrecht Wissel S. Mokono voor C. Mamengi Jong Utrecht
64' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor O. Rommens TOP Oss
65' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor M. Pabai Jong Utrecht
67' Wissel Jong Utrecht Wissel H. Acheffay voor E. Maddy Jong Utrecht
67' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor S. Mokono Jong Utrecht
69' Wissel TOP Oss Wissel P. Langedijk voor J. Bourdouxhe TOP Oss
74' Doelpunt TOP Oss Doelpunt C. Peters met assist van O. Rommens TOP Oss 2-1
79' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor C. Celik TOP Oss
82' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor N. Fleuren TOP Oss
85' Wissel TOP Oss Wissel L. Hutten voor E. Stroo TOP Oss
87' Wissel Jong Utrecht Wissel J. Hilterman voor J. Arweiler Jong Utrecht
Opstellingen Jong Utrecht - TOP Oss
De opstellingen van Jong Utrecht en TOP Oss zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Jong Utrecht - TOP Oss

Jong Utrecht en TOP Oss treffen elkaar in de 2e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sander van der Eijk en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Jong Utrecht en TOP Oss elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Resultaat Aantal
Winst Jong Utrecht 0
Winst TOP Oss 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Jong Utrecht op een 18e positie staat, terwijl we TOP Oss terugvinden op de 9e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Jong Utrecht - TOP Oss Opstelling Jong Utrecht Opstelling TOP Oss Live Jong Utrecht - TOP Oss Live Jong Utrecht - TOP Oss kijken Jong Utrecht - TOP Oss kijken Live Jong Utrecht - TOP Oss stream Jong Utrecht - TOP Oss Fox Sports Nabeschouwing Jong Utrecht - TOP Oss Uitslag Jong Utrecht - TOP Oss Statistieken Jong Utrecht - TOP Oss Eerste Divisie 2019/2020 Jong Utrecht - TOP Oss wedden Jong Utrecht - TOP Oss gokken Jong Utrecht - TOP Oss Unibet