Nabeschouwing MVV Maastricht - De Graafschap (0-3) || Eerste Divisie

Vrijdag 16 augustus 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt MVV Maastricht het vrijdag 16 augustus 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen De Graafschap. De wedstrijd wordt gespeeld in De Geusselt in Maastricht.

Via de MVV Maastricht - De Graafschap live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing MVV Maastricht - De Graafschap (0-3)

Het Eerste Divisie duel tussen MVV Maastricht en De Graafschap is onder leiding van scheidsrechter Siemen Mulder geëindigd in een 0-3 overwinning voor De Graafschap. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door T. Van Huizen, waarmee De Graafschap met 0-1 de leiding nam. De Graafschap vergrootte in de 35e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Y. El Jebli op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was R. Seuntjens van De Graafschap die de 0-3 wist te maken in de 92e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Siemen Mulder, waardoor De Graafschap dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken MVV Maastricht - De Graafschap
Balbezit
44%
56%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
13
13
Schoten op doel
6
5
Aanvallen
75
78
Gevaarlijke aanvallen
35
29
Corners
4
8
Wissels
3
3
LIVE MVV Maastricht - De Graafschap 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd MVV Maastricht - De Graafschap teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
27' Doelpunt De Graafschap Doelpunt T. Van Huizen De Graafschap 0-1
35' Doelpunt De Graafschap Doelpunt Y. El Jebli De Graafschap 0-2
46' Wissel MVV Maastricht Wissel M. Shermaine voor K. Kostons MVV Maastricht
58' Wissel MVV Maastricht Wissel M. Vermijl voor N. Frenoy MVV Maastricht
71' Wissel MVV Maastricht Wissel G. Vlijter voor J. Holtby MVV Maastricht
71' Gele kaart MVV Maastricht Gele kaart voor P. Nys MVV Maastricht
75' Wissel De Graafschap Wissel R. Baas voor J. Tutuarima De Graafschap
75' Wissel De Graafschap Wissel J. Helmer voor M. Hamdaoui De Graafschap
84' Wissel De Graafschap Wissel J. Van Heertum voor J. Vet De Graafschap
92' Doelpunt De Graafschap Doelpunt R. Seuntjens De Graafschap 0-3
Opstellingen MVV Maastricht - De Graafschap
De opstellingen van MVV Maastricht en De Graafschap zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Wissels MVV Maastricht
# Speler Pos.
78 Vladan Kujovic K
12 Lars van Meurs K
5 Maxime Gunst V
30 Raoul Last V
2 Marnick Vermijl V
32 Tim Zeegers M
21 Shermaine Martina M
22 Gavin Vlijter M
28 Nino Everaers M
Wissels De Graafschap
# Speler Pos.
32 Nick van den Dam K
16 Jordy Rondeel K
24 Roland Baas V
3 Jasper van Heertum V
14 Jeremy Helmer M
10 Stef Nijland M
12 Jordy Thomassen A
Voorbeschouwing MVV Maastricht - De Graafschap

MVV Maastricht en De Graafschap treffen elkaar in de 2e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Siemen Mulder en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat MVV Maastricht en De Graafschap elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Resultaat Aantal
Winst MVV Maastricht 0
Winst De Graafschap 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel MVV Maastricht op een 15e positie staat, terwijl we De Graafschap terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
MVV Maastricht - De Graafschap Opstelling MVV Maastricht Opstelling De Graafschap Live MVV Maastricht - De Graafschap Live MVV Maastricht - De Graafschap kijken MVV Maastricht - De Graafschap kijken Live MVV Maastricht - De Graafschap stream MVV Maastricht - De Graafschap Fox Sports Nabeschouwing MVV Maastricht - De Graafschap Uitslag MVV Maastricht - De Graafschap Statistieken MVV Maastricht - De Graafschap Eerste Divisie 2019/2020 MVV Maastricht - De Graafschap wedden MVV Maastricht - De Graafschap gokken MVV Maastricht - De Graafschap Unibet