Nabeschouwing MVV Maastricht - Excelsior (0-0) || Eerste Divisie 2019/2020

Vrijdag 18 oktober 2019 - 20:00 uur



In de Eerste Divisie 2019/2020 neemt MVV Maastricht het vrijdag 18 oktober 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Excelsior. De wedstrijd wordt gespeeld in De Geusselt in Maastricht.

Via de MVV Maastricht - Excelsior live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing MVV Maastricht - Excelsior (0-0)

De Eerste Divisie 2019/2020 wedstrijd tussen MVV Maastricht en Excelsior geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor S. Martina van MVV Maastricht. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 48e minuut het veld moest verlaten. Qua balbezit waren MVV Maastricht en Excelsior gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Quentin Pirard niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken MVV Maastricht - Excelsior
Balbezit
44%
56%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
3
7
Aanvallen
94
116
Gevaarlijke aanvallen
61
82
Corners
7
13
Wissels
3
2
LIVE MVV Maastricht - Excelsior 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd MVV Maastricht - Excelsior teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
30' Gele kaart MVV Maastricht Gele kaart voor S. Martina MVV Maastricht
46' Wissel Excelsior Wissel L. Bruins voor S. Meijer Excelsior
48' Tweede gele kaart MVV Maastricht Tweede gele kaart voor S. Martina MVV Maastricht
51' Wissel MVV Maastricht Wissel L. Mares voor J. Holtby MVV Maastricht
80' Wissel Excelsior Wissel J. Zwarts voor E. Omarsson Excelsior
85' Wissel MVV Maastricht Wissel M. Shermaine voor J. Deom MVV Maastricht
92' Wissel MVV Maastricht Wissel G. Vlijter voor T. Goppel MVV Maastricht
94' Gele kaart Excelsior Gele kaart voor A. Mendes Moreira Excelsior
94' Gele kaart MVV Maastricht Gele kaart voor K. Kostons MVV Maastricht
Video hoogtepunten en samenvatting MVV Maastricht - Excelsior
Opstellingen MVV Maastricht - Excelsior
De opstellingen van MVV Maastricht en Excelsior zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing MVV Maastricht - Excelsior

MVV Maastricht en Excelsior treffen elkaar in de 11e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Quentin Pirard en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen MVV Maastricht en Excelsior in de Eerste Divisie vond plaats op 14 maart 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor MVV Maastricht. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide teams is Excelsior favoriet. 4 keer wist de ploeg van MVV Maastricht te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor MVV Maastricht. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst MVV Maastricht 3
Winst Excelsior 4
Gelijkspel 3
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel MVV Maastricht op een 17e positie staat, terwijl we Excelsior terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
MVV Maastricht - Excelsior Opstelling MVV Maastricht Opstelling Excelsior Live MVV Maastricht - Excelsior Live MVV Maastricht - Excelsior kijken MVV Maastricht - Excelsior kijken Live MVV Maastricht - Excelsior stream MVV Maastricht - Excelsior Fox Sports Nabeschouwing MVV Maastricht - Excelsior Uitslag MVV Maastricht - Excelsior Statistieken MVV Maastricht - Excelsior Eerste Divisie 2019/2020 MVV Maastricht - Excelsior wedden MVV Maastricht - Excelsior gokken MVV Maastricht - Excelsior Unibet