Voorbeschouwing NAC Breda - De Graafschap (0-0) || Eerste Divisie

Maandag 21 oktober 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt NAC Breda het maandag 21 oktober 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen De Graafschap. De wedstrijd wordt gespeeld in Rat Verlegh Stadion in Breda.

Via de NAC Breda - De Graafschap live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE NAC Breda - De Graafschap 0-0

Vanaf maandag 21 oktober 2019 om 20:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd NAC Breda - De Graafschap volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 3 dagen, 10 uur, 35 minuten en 34 seconden.

Opstellingen NAC Breda - De Graafschap

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing NAC Breda - De Graafschap

NAC Breda en De Graafschap treffen elkaar in de 10e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Joey Kooij en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat NAC Breda en De Graafschap elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Resultaat Aantal
Winst NAC Breda 0
Winst De Graafschap 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel NAC Breda op een 2e positie staat, terwijl we De Graafschap terugvinden op de 3e plaats.

Tags
NAC Breda - De Graafschap Opstelling NAC Breda Opstelling De Graafschap Live NAC Breda - De Graafschap Live NAC Breda - De Graafschap kijken NAC Breda - De Graafschap kijken Live NAC Breda - De Graafschap stream NAC Breda - De Graafschap Fox Sports Nabeschouwing NAC Breda - De Graafschap Uitslag NAC Breda - De Graafschap Statistieken NAC Breda - De Graafschap Eerste Divisie 2019/2020 NAC Breda - De Graafschap wedden NAC Breda - De Graafschap gokken NAC Breda - De Graafschap Unibet