Nabeschouwing NAC Breda - Excelsior (2-1) || Eerste Divisie

Vrijdag 20 september 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt NAC Breda het vrijdag 20 september 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Excelsior. De wedstrijd wordt gespeeld in Rat Verlegh Stadion in Breda.

Via de NAC Breda - Excelsior live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing NAC Breda - Excelsior (2-1)

Het Eerste Divisie duel tussen NAC Breda en Excelsior is onder leiding van scheidsrechter Pol van Boekel geëindigd in een 2-1 overwinning voor NAC Breda. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 61e minuut door I. Ilic, waarmee NAC Breda met 1-0 de leiding nam. Excelsior kwam in de 76e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van E. Omarsson, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 87e minuut zette S. van Hooijdonk zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee NAC Breda de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

In de 89e minuut werd L. Bruins van Excelsior met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Excelsior het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Pol van Boekel, waardoor NAC Breda dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken NAC Breda - Excelsior
Goals
2
1
Balbezit
52%
48%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
11
17
Schoten op doel
4
6
Aanvallen
126
140
Gevaarlijke aanvallen
65
90
Corners
6
8
Wissels
3
3
LIVE NAC Breda - Excelsior 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd NAC Breda - Excelsior teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
40' Wissel Excelsior Wissel S. Meijer voor T. Verhaar Excelsior
57' Wissel NAC Breda Wissel O. Boussaid voor R. Riera NAC Breda
59' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor I. Ilic NAC Breda
61' Doelpunt NAC Breda Doelpunt I. Ilic NAC Breda 1-0
65' Gele kaart Excelsior Gele kaart voor R. Vloet Excelsior
67' Wissel NAC Breda Wissel J. van der Gaag voor M. El Allouchi NAC Breda
75' Wissel Excelsior Wissel E. Omarsson voor J. Zwarts Excelsior
76' Doelpunt Excelsior Doelpunt E. Omarsson met assist van H. Matthys Excelsior 1-1
78' Wissel NAC Breda Wissel A. Filipovic voor I. Ilic NAC Breda
79' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor A. Filipovic NAC Breda
83' Wissel Excelsior Wissel T. Oude Kotte voor R. van der Meer Excelsior
87' Doelpunt NAC Breda Doelpunt S. van Hooijdonk met assist van O. Boussaid NAC Breda 2-1
89' Rode kaart Excelsior Rode kaart voor L. Bruins Excelsior
89' Gele kaart Excelsior Gele kaart voor J. Fortes Excelsior
Opstellingen NAC Breda - Excelsior
De opstellingen van NAC Breda en Excelsior zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing NAC Breda - Excelsior

NAC Breda en Excelsior treffen elkaar in de 7e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pol van Boekel en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat NAC Breda en Excelsior elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Resultaat Aantal
Winst NAC Breda 0
Winst Excelsior 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel NAC Breda op een 2e positie staat, terwijl we Excelsior terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
NAC Breda - Excelsior Opstelling NAC Breda Opstelling Excelsior Live NAC Breda - Excelsior Live NAC Breda - Excelsior kijken NAC Breda - Excelsior kijken Live NAC Breda - Excelsior stream NAC Breda - Excelsior Fox Sports Nabeschouwing NAC Breda - Excelsior Uitslag NAC Breda - Excelsior Statistieken NAC Breda - Excelsior Eerste Divisie 2019/2020 NAC Breda - Excelsior wedden NAC Breda - Excelsior gokken NAC Breda - Excelsior Unibet