Nabeschouwing NAC Breda - Jong Ajax (1-2) || Eerste Divisie

Vrijdag 22 november 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt NAC Breda het vrijdag 22 november 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong Ajax. De wedstrijd wordt gespeeld in Rat Verlegh Stadion in Breda.

Via de NAC Breda - Jong Ajax live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing NAC Breda - Jong Ajax (1-2)

Het Eerste Divisie duel tussen NAC Breda en Jong Ajax is onder leiding van scheidsrechter Edwin van de Graaf geëindigd in een 1-2 overwinning voor Jong Ajax. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door M. El Allouchi, waarmee NAC Breda met 1-0 de leiding nam. Jong Ajax kwam in de 46e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van N. Lang, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 85e minuut zette B. Brobbey zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Jong Ajax de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Edwin van de Graaf, waardoor Jong Ajax dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken NAC Breda - Jong Ajax
Goals
1
2
Balbezit
44%
56%
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
10
13
Schoten op doel
7
7
Aanvallen
137
135
Gevaarlijke aanvallen
75
86
Corners
7
6
Wissels
3
3
LIVE NAC Breda - Jong Ajax 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd NAC Breda - Jong Ajax teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
19' Gele kaart Jong Ajax Gele kaart voor J. Timber Jong Ajax
20' Doelpunt NAC Breda Doelpunt M. El Allouchi met assist van S. van Hooijdonk NAC Breda 1-0
46' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt N. Lang met assist van L. Traore Jong Ajax 1-1
60' Wissel Jong Ajax Wissel V. Jensen voor N. Lang Jong Ajax
70' Wissel NAC Breda Wissel J. Bohui voor L. Ilic NAC Breda
75' Wissel Jong Ajax Wissel B. Brobbey voor N. Kuhn Jong Ajax
76' Wissel NAC Breda Wissel F. Stokkers voor H. Dogan NAC Breda
77' Gele kaart Jong Ajax Gele kaart voor K. Pierie Jong Ajax
81' Wissel Jong Ajax Wissel K. Taylor voor Q. Timber Jong Ajax
83' Wissel NAC Breda Wissel P. Van Anholt voor M. El Allouchi NAC Breda
85' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt B. Brobbey met assist van J. Familio-Castillo Jong Ajax 1-2
Opstellingen NAC Breda - Jong Ajax
De opstellingen van NAC Breda en Jong Ajax zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing NAC Breda - Jong Ajax

NAC Breda en Jong Ajax treffen elkaar in de 16e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Edwin van de Graaf en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat NAC Breda en Jong Ajax elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Resultaat Aantal
Winst NAC Breda 0
Winst Jong Ajax 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel NAC Breda op een 6e positie staat, terwijl we Jong Ajax terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.

Tags
NAC Breda - Jong Ajax Opstelling NAC Breda Opstelling Jong Ajax Live NAC Breda - Jong Ajax Live NAC Breda - Jong Ajax kijken NAC Breda - Jong Ajax kijken Live NAC Breda - Jong Ajax stream NAC Breda - Jong Ajax Fox Sports Nabeschouwing NAC Breda - Jong Ajax Uitslag NAC Breda - Jong Ajax Statistieken NAC Breda - Jong Ajax Eerste Divisie 2019/2020 NAC Breda - Jong Ajax wedden NAC Breda - Jong Ajax gokken NAC Breda - Jong Ajax Unibet