Nabeschouwing NEC - De Graafschap (1-1) || Eerste Divisie

Maandag 16 september 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt NEC het maandag 16 september 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen De Graafschap. De wedstrijd wordt gespeeld in Goffertstadion in Nijmegen.

Via de NEC - De Graafschap live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing NEC - De Graafschap (1-1)

In de Eerste Divisie heeft de wedstrijd tussen NEC en De Graafschap geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 33e minuut door G. Breinburg, waarmee De Graafschap met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat NEC het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 93e minuut was het namelijk J. Okita die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken NEC - De Graafschap
Goals
1
1
Balbezit
49%
51%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
9
9
Schoten op doel
2
5
Aanvallen
131
123
Gevaarlijke aanvallen
80
61
Corners
3
6
Wissels
3
3
LIVE NEC - De Graafschap 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd NEC - De Graafschap teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
33' Doelpunt De Graafschap Doelpunt G. Breinburg De Graafschap 0-1
57' Wissel NEC Wissel E. Velikonja voor O. ter Haar Romeny NEC
60' Gele kaart De Graafschap Gele kaart voor J. Vet De Graafschap
61' Gele kaart De Graafschap Gele kaart voor T. Van Huizen De Graafschap
61' Wissel NEC Wissel A. Musaba voor R. Wolters NEC
72' Wissel De Graafschap Wissel F. Olijve voor J. Vet De Graafschap
78' Wissel De Graafschap Wissel J. Helmer voor S. Nijland De Graafschap
81' Wissel NEC Wissel J. van Landschoot voor M. Dijkstra NEC
89' Gele kaart NEC Gele kaart voor E. Velikonja NEC
90' Wissel De Graafschap Wissel J. Thomassen voor B. van den Boomen De Graafschap
93' Doelpunt NEC Doelpunt J. Okita met assist van E. Velikonja NEC 1-1
Opstellingen NEC - De Graafschap
De opstellingen van NEC en De Graafschap zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing NEC - De Graafschap

NEC en De Graafschap treffen elkaar in de 5e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Edwin van de Graaf en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat NEC en De Graafschap elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Resultaat Aantal
Winst NEC 0
Winst De Graafschap 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel NEC op een 8e positie staat, terwijl we De Graafschap terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
NEC - De Graafschap Opstelling NEC Opstelling De Graafschap Live NEC - De Graafschap Live NEC - De Graafschap kijken NEC - De Graafschap kijken Live NEC - De Graafschap stream NEC - De Graafschap Fox Sports Nabeschouwing NEC - De Graafschap Uitslag NEC - De Graafschap Statistieken NEC - De Graafschap Eerste Divisie 2019/2020 NEC - De Graafschap wedden NEC - De Graafschap gokken NEC - De Graafschap Unibet