LIVE NEC - Excelsior (0-0) || Eerste Divisie 2019/2020

Vrijdag 10 april 2020 - 20:00 uur



In de Eerste Divisie 2019/2020 neemt NEC het vrijdag 10 april 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Excelsior. De wedstrijd wordt gespeeld in Goffertstadion in Nijmegen.

Via de NEC - Excelsior live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE NEC - Excelsior 0-0

Vanaf vrijdag 10 april 2020 om 20:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd NEC - Excelsior volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 4 jaar, 16 dagen, 4 uur, 44 minuten en 53 seconden.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting NEC - Excelsior
Opstellingen NEC - Excelsior

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing NEC - Excelsior

NEC en Excelsior treffen elkaar in de 34e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2019/2020.

De vorige ontmoeting tussen NEC en Excelsior in de Eerste Divisie vond plaats op 6 december 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Excelsior. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Excelsior favoriet. 1 keer wist de ploeg van NEC te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor NEC. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst NEC 0
Winst Excelsior 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel NEC op een 8e positie staat, terwijl we Excelsior terugvinden op de 7e plaats.

Tags
NEC - Excelsior Opstelling NEC Opstelling Excelsior Live NEC - Excelsior Live NEC - Excelsior kijken NEC - Excelsior kijken Live NEC - Excelsior stream NEC - Excelsior Fox Sports Nabeschouwing NEC - Excelsior Uitslag NEC - Excelsior Statistieken NEC - Excelsior Eerste Divisie 2019/2020 NEC - Excelsior wedden NEC - Excelsior gokken NEC - Excelsior Unibet