Nabeschouwing NEC - SC Cambuur (0-2) || Eerste Divisie 2019/2020

Vrijdag 31 januari 2020 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2019/2020 neemt NEC het vrijdag 31 januari 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen SC Cambuur. De wedstrijd wordt gespeeld in Goffertstadion in Nijmegen.

Via de NEC - SC Cambuur live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing NEC - SC Cambuur (0-2)

Het Eerste Divisie duel tussen NEC en SC Cambuur is geëindigd in een 0-2 overwinning voor SC Cambuur. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 57 minuten. R. Mühren maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee SC Cambuur vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. SC Cambuur vergrootte in de 77e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Mühren op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor SC Cambuur.

LIVE NEC - SC Cambuur 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd NEC - SC Cambuur teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

39' Wissel SC Cambuur Wissel M. Breij voor J. Jacobs SC Cambuur
55' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor R. Maulun SC Cambuur
57' Penalty SC Cambuur Penalty R. Mühren SC Cambuur 0-1
59' Wissel SC Cambuur Wissel M. Paulissen voor J. Antonia SC Cambuur
66' Wissel NEC Wissel R. Wolters voor J. Okita NEC
68' Wissel NEC Wissel O. ter Haar Romeny voor E. Velikonja NEC
74' Wissel NEC Wissel F. Sturing voor R. van Eijden NEC
76' Wissel SC Cambuur Wissel K. van der Kaap voor A. Bangura SC Cambuur
77' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt R. Mühren met assist van M. Hoedemakers SC Cambuur 0-2
Video hoogtepunten en samenvatting NEC - SC Cambuur
Opstellingen NEC - SC Cambuur
De opstellingen van NEC en SC Cambuur zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat NEC gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en SC Cambuur zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.