Nabeschouwing NEC - TOP Oss (3-0) || Eerste Divisie

Vrijdag 8 november 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt NEC het vrijdag 8 november 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen TOP Oss. De wedstrijd wordt gespeeld in Goffertstadion in Nijmegen.

Via de NEC - TOP Oss live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing NEC - TOP Oss (3-0)

Het Eerste Divisie duel tussen NEC en TOP Oss is onder leiding van scheidsrechter Sander van der Eijk geëindigd in een 3-0 overwinning voor NEC. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door O. ter Haar Romeny, waarmee NEC met 1-0 de leiding nam. NEC vergrootte in de 72e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Musaba op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was Z. Flemming van NEC die de 3-0 wist te maken in de 93e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Sander van der Eijk, waardoor NEC dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken NEC - TOP Oss
Goals
3
0
Balbezit
52%
48%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
17
15
Schoten op doel
8
6
Aanvallen
91
88
Gevaarlijke aanvallen
48
40
Corners
4
7
Wissels
3
3
LIVE NEC - TOP Oss 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd NEC - TOP Oss teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
12' Doelpunt NEC Doelpunt O. ter Haar Romeny met assist van B. van Rooij NEC 1-0
48' Gele kaart NEC Gele kaart voor M. Dijkstra NEC
70' Wissel NEC Wissel A. Musaba voor M. Dijkstra NEC
72' Doelpunt NEC Doelpunt A. Musaba NEC 2-0
79' Wissel TOP Oss Wissel P. Langedijk voor L. Kaak TOP Oss
79' Wissel TOP Oss Wissel E. Stroo voor G. Buttner TOP Oss
85' Wissel TOP Oss Wissel D. Hettinga voor J. Bourdouxhe TOP Oss
88' Wissel NEC Wissel F. Sturing voor O. ter Haar Romeny NEC
90' Wissel NEC Wissel C. Odenthal voor J. Kvida NEC
93' Doelpunt NEC Doelpunt Z. Flemming NEC 3-0
Opstellingen NEC - TOP Oss
De opstellingen van NEC en TOP Oss zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing NEC - TOP Oss

NEC en TOP Oss treffen elkaar in de 14e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sander van der Eijk en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat NEC en TOP Oss elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Resultaat Aantal
Winst NEC 0
Winst TOP Oss 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel NEC op een 6e positie staat, terwijl we TOP Oss terugvinden op de 16e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
NEC - TOP Oss Opstelling NEC Opstelling TOP Oss Live NEC - TOP Oss Live NEC - TOP Oss kijken NEC - TOP Oss kijken Live NEC - TOP Oss stream NEC - TOP Oss Fox Sports Nabeschouwing NEC - TOP Oss Uitslag NEC - TOP Oss Statistieken NEC - TOP Oss Eerste Divisie 2019/2020 NEC - TOP Oss wedden NEC - TOP Oss gokken NEC - TOP Oss Unibet