Nabeschouwing Roda JC - Almere City (1-1) || Eerste Divisie 2019/2020

Vrijdag 9 augustus 2019 - 20:00 uur



In de Eerste Divisie 2019/2020 neemt Roda JC het vrijdag 9 augustus 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Almere City. De wedstrijd wordt gespeeld in Parkstad Limburg Stadion in Kerkrade.

Via de Roda JC - Almere City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Roda JC - Almere City (1-1)

De Eerste Divisie 2019/2020 wedstrijd tussen Roda JC en Almere City geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door Y. Loen, waarmee Almere City met 0-1 de leiding nam. Roda JC Kerkrade kwam na 46 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van M. Keulen, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. In de 73e minuut moest Roda JC Kerkrade verder met een man minder nadat D. Werker een rode kaart had gekregen. Het lukte Roda JC in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Roda JC - Almere City
Goals
1
1
Balbezit
44%
56%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
3
2
Schoten totaal
13
16
Schoten op doel
9
6
Aanvallen
48
58
Gevaarlijke aanvallen
34
39
Corners
4
5
Wissels
3
3
LIVE Roda JC - Almere City 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Roda JC - Almere City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
6' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor M. Remans Roda JC Kerkrade
11' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor N. Souren Roda JC Kerkrade
22' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor R. van Eijma Roda JC Kerkrade
23' Doelpunt Almere City Doelpunt Y. Loen Almere City 0-1
26' Gele kaart Almere City Gele kaart voor T. Hunte Almere City
46' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt M. Keulen met assist van J. Croux Roda JC Kerkrade 1-1
53' Gele kaart Almere City Gele kaart voor R. Balker Almere City
64' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel I. Prtajin voor B. Simakala Roda JC Kerkrade
64' Wissel Almere City Wissel S. Harrison voor T. Verheydt Almere City
68' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel G. Alonso voor M. Keulen Roda JC Kerkrade
73' Rode kaart Roda JC Kerkrade Rode kaart voor D. Werker Roda JC Kerkrade
80' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel N. Verburgh voor J. Croux Roda JC Kerkrade
82' Wissel Almere City Wissel K. Aninkora voor D. Koppers Almere City
90' Wissel Almere City Wissel N. van Hilten voor B. van Vlerken Almere City
Video hoogtepunten en samenvatting Roda JC - Almere City
Opstellingen Roda JC - Almere City
De opstellingen van Roda JC en Almere City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Basiselftal Almere City
# Speler Pos.
22 Joshua Smits K
15 Dico Koppers V
2 Bram van Vlerken V
14 Damon Mirani V
4 Radinio Balker V
8 Niek Vossebelt M
27 Youri Loen M
10 Ricardo Kip M
26 Jelle Goselink M
9 Thomas Verheydt A
19 Torino Hunte A
Voorbeschouwing Roda JC - Almere City

Roda JC en Almere City treffen elkaar in de 1e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Stan Teuben en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Eerste Divisie seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Roda JC en Almere City in de Eerste Divisie vond plaats op 1 februari 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Almere City. Op basis van de afgelopen 4 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Roda JC als Almere City wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Roda JC 2
Winst Almere City 2
Gelijkspel 0
Totaal 4

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Roda JC - Almere City Opstelling Roda JC Opstelling Almere City Live Roda JC - Almere City Live Roda JC - Almere City kijken Roda JC - Almere City kijken Live Roda JC - Almere City stream Roda JC - Almere City Fox Sports Nabeschouwing Roda JC - Almere City Uitslag Roda JC - Almere City Statistieken Roda JC - Almere City Eerste Divisie 2019/2020 Roda JC - Almere City wedden Roda JC - Almere City gokken Roda JC - Almere City Unibet