Nabeschouwing Roda JC - FC Den Bosch (1-5) || Eerste Divisie 2019/2020

Vrijdag 7 februari 2020 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2019/2020 neemt Roda JC het vrijdag 7 februari 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Den Bosch. De wedstrijd wordt gespeeld in Parkstad Limburg Stadion in Kerkrade.

Via de Roda JC - FC Den Bosch live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Roda JC - FC Den Bosch (1-5)

Het Eerste Divisie duel tussen Roda JC en FC Den Bosch is geëindigd in een 1-5 overwinning voor FC Den Bosch. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. FC Den Bosch kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van J. van der Velden. Een penalty zorgde er later in de 7e minuut voor dat FC Den Bosch via P. Marques op 0-2 kwam te staan. In de 18e minuut volgde een derde treffer van FC Den Bosch, waarmee P. Marques zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 36 minuten deed I. Ugbo iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Roda JC Kerkrade werd verkleind tot 1-3. In de 56e minuut moest Roda JC Kerkrade verder met een man minder, nadat P. Schlosser een tweede gele kaart kreeg. In de 64e minuut werd opnieuw gescoord. Dit keer was het R. Rodrigues die namens FC Den Bosch het net wist te raken. Even later viel het zesde en tevens laatste doelpunt van de wedstrijd. In de 76e minuut was het FC Den Bosch dat via A. Laukart de stand op 1-5 zette en daarmee ook de einduitslag bepaalde.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 1-5 stand in het voordeel van FC Den Bosch.

LIVE Roda JC - FC Den Bosch 1-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Roda JC - FC Den Bosch teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt FC Den Bosch Doelpunt J. van der Velden met assist van R. Rodrigues FC Den Bosch 0-1
6' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor A. Cotan Roda JC Kerkrade
7' Penalty FC Den Bosch Penalty P. Marques FC Den Bosch 0-2
9' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor L. Bergsma FC Den Bosch
18' Doelpunt FC Den Bosch Doelpunt P. Marques met assist van D. Verbeek FC Den Bosch 0-3
34' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel N. Souren voor A. Cotan Roda JC Kerkrade
36' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt I. Ugbo Roda JC Kerkrade 1-3
41' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor P. Schlosser Roda JC Kerkrade
56' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel M. Remans voor R. Roesch Roda JC Kerkrade
56' Tweede gele kaart Roda JC Kerkrade Tweede gele kaart voor P. Schlosser Roda JC Kerkrade
57' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor T. Muyters Roda JC Kerkrade
64' Doelpunt FC Den Bosch Doelpunt R. Rodrigues FC Den Bosch 1-4
65' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel R. Jensen voor M. Gunst Roda JC Kerkrade
73' Wissel FC Den Bosch Wissel L. Brouwers voor L. Bergsma FC Den Bosch
76' Wissel FC Den Bosch Wissel A. Laukart voor D. Verbeek FC Den Bosch
76' Doelpunt FC Den Bosch Doelpunt A. Laukart met assist van A. Dkidak FC Den Bosch 1-5
78' Wissel FC Den Bosch Wissel D. Lambert voor A. Dkidak FC Den Bosch
Video hoogtepunten en samenvatting Roda JC - FC Den Bosch
Opstellingen Roda JC - FC Den Bosch
De opstellingen van Roda JC en FC Den Bosch zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Roda JC gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en FC Den Bosch zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.