Nabeschouwing Roda JC - FC Dordrecht (5-0) || Eerste Divisie 2019/2020

Vrijdag 28 februari 2020 - 20:00 uur



In de Eerste Divisie 2019/2020 neemt Roda JC het vrijdag 28 februari 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Dordrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Parkstad Limburg Stadion in Kerkrade.

Via de Roda JC - FC Dordrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Roda JC - FC Dordrecht (5-0)

Het Eerste Divisie duel tussen Roda JC en FC Dordrecht is geëindigd in een 5-0 overwinning voor Roda JC. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door R. Alberg, waarmee Roda JC Kerkrade met 1-0 de leiding nam. Roda JC Kerkrade vergrootte in de 36e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Jensen op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 67e minuut volgde een derde treffer van Roda JC Kerkrade, waarmee I. Ugbo zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Roda JC Kerkrade geen gas terug, waardoor in de 72e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van M. Remans. In de 82e minuut werd de stand op 5-0 gezet na een benutte penalty van Roda JC Kerkrade speler R. Alberg.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 5-0 stand in het voordeel van Roda JC.

Wedstrijdstatistieken Roda JC - FC Dordrecht
Goals
5
0
Balbezit
42%
58%
Gele kaarten
0
3
Schoten totaal
13
9
Schoten op doel
6
2
Aanvallen
98
105
Gevaarlijke aanvallen
117
116
Corners
8
6
Wissels
3
3
LIVE Roda JC - FC Dordrecht 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Roda JC - FC Dordrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
34' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt R. Alberg Roda JC Kerkrade 1-0
34' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor D. Breedijk FC Dordrecht
34' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor T. Kok FC Dordrecht
36' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt R. Jensen met assist van N. Souren Roda JC Kerkrade 2-0
46' Wissel FC Dordrecht Wissel S. Mourgos voor Q. Hogesteger FC Dordrecht
61' Wissel FC Dordrecht Wissel A. El Bouchataoui voor J. Wehrmann FC Dordrecht
63' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel L. Milts voor N. Souren Roda JC Kerkrade
65' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor R. Polley FC Dordrecht
67' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt I. Ugbo met assist van J. Croux Roda JC Kerkrade 3-0
72' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt M. Remans Roda JC Kerkrade 4-0
74' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel I. Prtajin voor I. Ugbo Roda JC Kerkrade
82' Penalty Roda JC Kerkrade Penalty R. Alberg Roda JC Kerkrade 5-0
83' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel R. Roesch voor M. Remans Roda JC Kerkrade
86' Wissel FC Dordrecht Wissel R. Smith voor J. Schuurman FC Dordrecht
Video hoogtepunten en samenvatting Roda JC - FC Dordrecht
Opstellingen Roda JC - FC Dordrecht
De opstellingen van Roda JC en FC Dordrecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Roda JC gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en FC Dordrecht zal beginnen in een 4-1-3-2 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Maurice Verberne
Wissels Roda JC
# Speler Pos.
26 Raf Mertens K
1 Tom Muyters K
30 Fons Flapper V
33 Timothy Durwael V
20 Roshon van Eijma V
14 Livio Milts M
29 Romario Roesch A
23 Ivan Prtajin A
Formatie 4-1-3-2
Coach Harry van den Ham
Voorbeschouwing Roda JC - FC Dordrecht

Roda JC en FC Dordrecht treffen elkaar in de 28e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2019/2020.

De vorige ontmoeting tussen Roda JC en FC Dordrecht in de Eerste Divisie vond plaats op 15 november 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is FC Dordrecht favoriet. 1 keer wist de ploeg van Roda JC te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Roda JC. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Roda JC 0
Winst FC Dordrecht 1
Gelijkspel 2
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Roda JC op een 18e positie staat, terwijl we FC Dordrecht terugvinden op de 19e plaats.

Tags
Roda JC - FC Dordrecht Opstelling Roda JC Opstelling FC Dordrecht Live Roda JC - FC Dordrecht Live Roda JC - FC Dordrecht kijken Roda JC - FC Dordrecht kijken Live Roda JC - FC Dordrecht stream Roda JC - FC Dordrecht Fox Sports Nabeschouwing Roda JC - FC Dordrecht Uitslag Roda JC - FC Dordrecht Statistieken Roda JC - FC Dordrecht Eerste Divisie 2019/2020 Roda JC - FC Dordrecht wedden Roda JC - FC Dordrecht gokken Roda JC - FC Dordrecht Unibet