Nabeschouwing Roda JC - Jong Utrecht (1-3) || Eerste Divisie

Vrijdag 20 september 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt Roda JC het vrijdag 20 september 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong Utrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Parkstad Limburg Stadion in Kerkrade.

Via de Roda JC - Jong Utrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Roda JC - Jong Utrecht (1-3)

Het Eerste Divisie duel tussen Roda JC en Jong Utrecht is onder leiding van scheidsrechter Laurens Gerrets geëindigd in een 1-3 overwinning voor Jong Utrecht. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Jong Utrecht kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van E. Maddy. In de 48e minuut kreeg R. van Eijma van Roda JC Kerkrade voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Roda JC Kerkrade de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Jong Utrecht via een goal van H. Acheffay in de 78e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

In de 82e minuut was het Roda JC Kerkrade dat met 1-2 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van R. Roesch. Na 89 minuten werd de voorsprong voor Jong Utrecht vergroot nadat J. Arweiler de 1-3 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Jong Utrecht.

Wedstrijdstatistieken Roda JC - Jong Utrecht
Goals
1
3
Balbezit
51%
49%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
18
16
Schoten op doel
10
10
Aanvallen
80
70
Gevaarlijke aanvallen
46
36
Corners
11
8
Wissels
3
2
LIVE Roda JC - Jong Utrecht 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Roda JC - Jong Utrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
2' Doelpunt Jong Utrecht Doelpunt E. Maddy met assist van J. Arweiler Jong Utrecht 0-1
31' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor R. van Eijma Roda JC Kerkrade
48' Tweede gele kaart Roda JC Kerkrade Tweede gele kaart voor R. van Eijma Roda JC Kerkrade
72' Wissel Jong Utrecht Wissel G. De La Vega voor T. Brinkman Jong Utrecht
73' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel M. Keulen voor P. Schlosser Roda JC Kerkrade
73' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel I. Prtajin voor N. Souren Roda JC Kerkrade
78' Doelpunt Jong Utrecht Doelpunt H. Acheffay met assist van E. Maddy Jong Utrecht 0-2
79' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor A. Cotan Roda JC Kerkrade
82' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt R. Roesch Roda JC Kerkrade 1-2
82' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor F. De Keijzer Jong Utrecht
83' Wissel Jong Utrecht Wissel R. El Azrak voor E. Maddy Jong Utrecht
89' Doelpunt Jong Utrecht Doelpunt J. Arweiler met assist van M. van Rooijen Jong Utrecht 1-3
91' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor M. Pabai Jong Utrecht
Opstellingen Roda JC - Jong Utrecht
De opstellingen van Roda JC en Jong Utrecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Roda JC - Jong Utrecht

Roda JC en Jong Utrecht treffen elkaar in de 7e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Laurens Gerrets en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Roda JC en Jong Utrecht elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Resultaat Aantal
Winst Roda JC 0
Winst Jong Utrecht 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Roda JC op een 15e positie staat, terwijl we Jong Utrecht terugvinden op de 7e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Roda JC - Jong Utrecht Opstelling Roda JC Opstelling Jong Utrecht Live Roda JC - Jong Utrecht Live Roda JC - Jong Utrecht kijken Roda JC - Jong Utrecht kijken Live Roda JC - Jong Utrecht stream Roda JC - Jong Utrecht Fox Sports Nabeschouwing Roda JC - Jong Utrecht Uitslag Roda JC - Jong Utrecht Statistieken Roda JC - Jong Utrecht Eerste Divisie 2019/2020 Roda JC - Jong Utrecht wedden Roda JC - Jong Utrecht gokken Roda JC - Jong Utrecht Unibet