Nabeschouwing Roda JC - NAC Breda (4-2) || Eerste Divisie 2019/2020

Vrijdag 25 oktober 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2019/2020 neemt Roda JC het vrijdag 25 oktober 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen NAC Breda. De wedstrijd wordt gespeeld in Parkstad Limburg Stadion in Kerkrade.

Via de Roda JC - NAC Breda live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Roda JC - NAC Breda (4-2)

Het Eerste Divisie duel tussen Roda JC en NAC Breda is onder leiding van scheidsrechter Siemen Mulder geëindigd in een 4-2 overwinning voor Roda JC. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door R. Alberg, waarmee Roda JC Kerkrade met 1-0 de leiding nam. NAC Breda kwam in de 22e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van H. Dogan, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 41e minuut zette N. Verburgh zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Roda JC Kerkrade de leiding in de wedstrijd nam.

Na 53 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat R. Riera de 2-2 maakte voor NAC Breda. In de 71e minuut werd C. Rosler van NAC Breda met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor NAC Breda met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen. In de 76e minuut werd de stand op 3-2 gezet na een benutte penalty van Roda JC Kerkrade speler R. Alberg. Even later viel het zesde en tevens laatste doelpunt van de wedstrijd. In de 87e minuut was het Roda JC Kerkrade dat via B. Simakala de stand op 4-2 zette en daarmee ook de einduitslag bepaalde.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Siemen Mulder bij een 4-2 eindstand in het voordeel van Roda JC.

LIVE Roda JC - NAC Breda 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Roda JC - NAC Breda teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt R. Alberg met assist van J. Croux Roda JC Kerkrade 1-0
22' Doelpunt NAC Breda Doelpunt H. Dogan met assist van J. Noblejas NAC Breda 1-1
24' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor R. Alberg Roda JC Kerkrade
41' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt N. Verburgh Roda JC Kerkrade 2-1
52' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor R. Riera NAC Breda
53' Doelpunt NAC Breda Doelpunt R. Riera met assist van O. Boussaid NAC Breda 2-2
59' Wissel NAC Breda Wissel R. Schouten voor P. Van Anholt NAC Breda
64' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor R. Klaasen Roda JC Kerkrade
68' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor R. Roesch Roda JC Kerkrade
71' Rode kaart NAC Breda Rode kaart voor C. Rosler NAC Breda
76' Penalty Roda JC Kerkrade Penalty R. Alberg Roda JC Kerkrade 3-2
78' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel B. Simakala voor R. Alberg Roda JC Kerkrade
80' Wissel NAC Breda Wissel J. van der Gaag voor M. El Allouchi NAC Breda
83' Wissel NAC Breda Wissel F. Stokkers voor O. Boussaid NAC Breda
86' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel N. Souren voor R. Roesch Roda JC Kerkrade
87' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt B. Simakala met assist van I. Ugbo Roda JC Kerkrade 4-2
Video hoogtepunten en samenvatting Roda JC - NAC Breda
Opstellingen Roda JC - NAC Breda
De opstellingen van Roda JC en NAC Breda zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Roda JC - NAC Breda

Roda JC en NAC Breda treffen elkaar in de 12e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Siemen Mulder en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Roda JC en NAC Breda elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Winst Roda JC 0
Winst NAC Breda 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Roda JC op een 12e positie staat, terwijl we NAC Breda terugvinden op de 3e plaats.