Nabeschouwing SC Cambuur - Excelsior (4-0) || Eerste Divisie 2019/2020

Vrijdag 4 oktober 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2019/2020 neemt SC Cambuur het vrijdag 4 oktober 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Excelsior. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Nylan in Leeuwarden.

Via de SC Cambuur - Excelsior live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SC Cambuur - Excelsior (4-0)

Het Eerste Divisie duel tussen SC Cambuur en Excelsior is onder leiding van scheidsrechter Jochem Kamphuis geëindigd in een 4-0 overwinning voor SC Cambuur. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door J. Jacobs, waarmee SC Cambuur met 1-0 de leiding nam. SC Cambuur vergrootte in de 31e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. van Deelen op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 42e minuut volgde een derde treffer van SC Cambuur, waarmee R. Oratmangoen zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor SC Cambuur in de 83e minuut, nadat J. Antonia de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor SC Cambuur.

LIVE SC Cambuur - Excelsior 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SC Cambuur - Excelsior teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor S. Akoy SC Cambuur
23' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt J. Jacobs SC Cambuur 1-0
31' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt J. van Deelen SC Cambuur 2-0
35' Gele kaart Excelsior Gele kaart voor J. Fortes Excelsior
42' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt R. Oratmangoen met assist van R. Muhren SC Cambuur 3-0
46' Gele kaart Excelsior Gele kaart voor S. Horemans Excelsior
58' Wissel Excelsior Wissel T. Oude Kotte voor H. Matthys Excelsior
67' Wissel Excelsior Wissel K. Ebecilio voor S. Horemans Excelsior
72' Wissel SC Cambuur Wissel J. Antonia voor R. Oratmangoen SC Cambuur
75' Wissel Excelsior Wissel E. Omarsson voor S. Meijer Excelsior
83' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt J. Antonia met assist van I. Kallon SC Cambuur 4-0
85' Wissel SC Cambuur Wissel M. Paulissen voor S. Akoy SC Cambuur
86' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor M. Paulissen SC Cambuur
88' Gele kaart Excelsior Gele kaart voor K. Ebecilio Excelsior
Video hoogtepunten en samenvatting SC Cambuur - Excelsior
Opstellingen SC Cambuur - Excelsior
De opstellingen van SC Cambuur en Excelsior zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing SC Cambuur - Excelsior

SC Cambuur en Excelsior treffen elkaar in de 9e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jochem Kamphuis en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen SC Cambuur en Excelsior in de Eerste Divisie vond plaats op 3 mei 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor SC Cambuur. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Excelsior favoriet. 4 keer wist de ploeg van SC Cambuur te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor SC Cambuur. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst SC Cambuur 2
Winst Excelsior 4
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel SC Cambuur op een 2e positie staat, terwijl we Excelsior terugvinden op de 4e plaats.