Nabeschouwing SC Cambuur - Helmond Sport (5-1) || Eerste Divisie 2019/2020

Vrijdag 13 september 2019 - 20:00 uur



In de Eerste Divisie 2019/2020 neemt SC Cambuur het vrijdag 13 september 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Helmond Sport. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Nylan in Leeuwarden.

Via de SC Cambuur - Helmond Sport live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SC Cambuur - Helmond Sport (5-1)

Het Eerste Divisie duel tussen SC Cambuur en Helmond Sport is onder leiding van scheidsrechter Christiaan Bax geëindigd in een 5-1 overwinning voor SC Cambuur. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door R. Muhren, waarmee SC Cambuur met 1-0 de leiding nam. SC Cambuur vergrootte in de 29e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Jacobs op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 32e minuut volgde een derde treffer van SC Cambuur, waarmee R. Oratmangoen zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam SC Cambuur geen gas terug, waardoor in de 48e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van R. Maulun. Na 69 minuten wist Helmond Sport eindelijk iets terug te doen. Via een doelpunt van O. Dzepar bracht het de achterstand terug tot 4-1. In de 90e minuut werd de stand op 5-1 gezet na een benutte penalty van SC Cambuur speler D. Ladan.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Christiaan Bax bij een 5-1 eindstand in het voordeel van SC Cambuur.

Wedstrijdstatistieken SC Cambuur - Helmond Sport
Goals
5
1
Balbezit
63%
37%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
12
4
Schoten op doel
8
3
Aanvallen
161
107
Gevaarlijke aanvallen
89
34
Corners
6
2
Wissels
3
3
LIVE SC Cambuur - Helmond Sport 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SC Cambuur - Helmond Sport teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
19' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt R. Muhren met assist van R. Maulun SC Cambuur 1-0
29' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt J. Jacobs met assist van I. Kallon SC Cambuur 2-0
32' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt R. Oratmangoen met assist van I. Kallon SC Cambuur 3-0
35' Wissel Helmond Sport Wissel D. Snepvangers voor J. Poelmans Helmond Sport
41' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor B. Brusselers Helmond Sport
48' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt R. Maulun met assist van J. Jacobs SC Cambuur 4-0
57' Wissel Helmond Sport Wissel O. Dzepar voor J. Stans Helmond Sport
60' Wissel SC Cambuur Wissel S. Akoy voor J. Jacobs SC Cambuur
69' Doelpunt Helmond Sport Doelpunt O. Dzepar met assist van D. Snepvangers Helmond Sport 4-1
71' Wissel Helmond Sport Wissel B. Zwanen voor F. de Regt Helmond Sport
74' Wissel SC Cambuur Wissel D. Ladan voor R. Muhren SC Cambuur
85' Wissel SC Cambuur Wissel K. van der Kaap voor C. Mac-Intosch SC Cambuur
90' Penalty SC Cambuur Penalty D. Ladan SC Cambuur 5-1
Video hoogtepunten en samenvatting SC Cambuur - Helmond Sport
Opstellingen SC Cambuur - Helmond Sport
De opstellingen van SC Cambuur en Helmond Sport zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Basiselftal Helmond Sport
# Speler Pos.
1 Stijn van Gassel K
3 Ferry de Regt V
2 Guus Joppen V
16 Joeri Poelmans V
5 Daan Klomp V
20 Jeff Stans M
10 Dean Koolhof M
6 Tibeau Swinnen M
11 Bodi Brusselers M
9 Givan Werkhoven A
15 Sander Vereijken A
Wissels Helmond Sport
# Speler Pos.
22 Senne Vits K
21 Stefan Tielemans K
4 Nick de Louw V
8 Orhan Džepar M
25 Kay van der Vorst M
23 Jeffrey Neral M
14 Bram Zwanen M
17 Juul Respen A
24 Daan Ibrahim A
18 Diego Snepvangers A
Voorbeschouwing SC Cambuur - Helmond Sport

SC Cambuur en Helmond Sport treffen elkaar in de 6e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Christiaan Bax en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen SC Cambuur en Helmond Sport in de Eerste Divisie vond plaats op 18 januari 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor SC Cambuur. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide ploegen is SC Cambuur favoriet. De thuisploeg wist 11 keer te winnen, terwijl Helmond Sport slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst SC Cambuur 11
Winst Helmond Sport 6
Gelijkspel 5
Totaal 22

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel SC Cambuur op een 5e positie staat, terwijl we Helmond Sport terugvinden op de 15e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
SC Cambuur - Helmond Sport Opstelling SC Cambuur Opstelling Helmond Sport Live SC Cambuur - Helmond Sport Live SC Cambuur - Helmond Sport kijken SC Cambuur - Helmond Sport kijken Live SC Cambuur - Helmond Sport stream SC Cambuur - Helmond Sport Fox Sports Nabeschouwing SC Cambuur - Helmond Sport Uitslag SC Cambuur - Helmond Sport Statistieken SC Cambuur - Helmond Sport Eerste Divisie 2019/2020 SC Cambuur - Helmond Sport wedden SC Cambuur - Helmond Sport gokken SC Cambuur - Helmond Sport Unibet