Nabeschouwing SC Cambuur - NEC (0-0) || Eerste Divisie 2019/2020

Vrijdag 1 november 2019 - 20:00 uur



In de Eerste Divisie 2019/2020 neemt SC Cambuur het vrijdag 1 november 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen NEC. De wedstrijd wordt gespeeld in Cambuurstadion in Leeuwarden.

Via de SC Cambuur - NEC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SC Cambuur - NEC (0-0)

De Eerste Divisie 2019/2020 wedstrijd tussen SC Cambuur en NEC geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren SC Cambuur en NEC gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor SC Cambuur, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Jeroen Manschot niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken SC Cambuur - NEC
Balbezit
56%
44%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
7
3
Schoten op doel
3
1
Aanvallen
143
108
Gevaarlijke aanvallen
97
62
Corners
6
4
Wissels
3
2
LIVE SC Cambuur - NEC 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SC Cambuur - NEC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
20' Wissel SC Cambuur Wissel D. Schmidt voor J. van Deelen SC Cambuur
38' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor R. Oratmangoen SC Cambuur
67' Wissel SC Cambuur Wissel A. Bangura voor J. Antonia SC Cambuur
70' Wissel NEC Wissel A. Musaba voor J. van Landschoot NEC
80' Wissel SC Cambuur Wissel M. Paulissen voor R. Oratmangoen SC Cambuur
81' Wissel NEC Wissel E. Velikonja voor O. ter Haar Romeny NEC
Video hoogtepunten en samenvatting SC Cambuur - NEC
Opstellingen SC Cambuur - NEC
De opstellingen van SC Cambuur en NEC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing SC Cambuur - NEC

SC Cambuur en NEC treffen elkaar in de 13e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jeroen Manschot en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen SC Cambuur en NEC in de Eerste Divisie vond plaats op 8 februari 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is NEC favoriet. 1 keer wist de ploeg van SC Cambuur te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor SC Cambuur. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst SC Cambuur 0
Winst NEC 1
Gelijkspel 3
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel SC Cambuur op een 1e positie staat, terwijl we NEC terugvinden op de 6e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.

Tags
SC Cambuur - NEC Opstelling SC Cambuur Opstelling NEC Live SC Cambuur - NEC Live SC Cambuur - NEC kijken SC Cambuur - NEC kijken Live SC Cambuur - NEC stream SC Cambuur - NEC Fox Sports Nabeschouwing SC Cambuur - NEC Uitslag SC Cambuur - NEC Statistieken SC Cambuur - NEC Eerste Divisie 2019/2020 SC Cambuur - NEC wedden SC Cambuur - NEC gokken SC Cambuur - NEC Unibet