Nabeschouwing SC Cambuur - Roda JC (2-0) || Eerste Divisie 2019/2020

Vrijdag 21 februari 2020 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2019/2020 neemt SC Cambuur het vrijdag 21 februari 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Roda JC. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Nylan in Leeuwarden.

Via de SC Cambuur - Roda JC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SC Cambuur - Roda JC (2-0)

Het Eerste Divisie duel tussen SC Cambuur en Roda JC is geëindigd in een 2-0 overwinning voor SC Cambuur. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door R. Muhren, waarmee SC Cambuur met 1-0 de leiding nam. SC Cambuur vergrootte in de 47e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Breij op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor SC Cambuur.

LIVE SC Cambuur - Roda JC 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SC Cambuur - Roda JC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Wissel SC Cambuur Wissel G. Korte voor I. Kallon SC Cambuur
29' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt R. Muhren met assist van M. Hoedemakers SC Cambuur 1-0
45' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor A. Cotan Roda JC Kerkrade
47' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt M. Breij met assist van R. Muhren SC Cambuur 2-0
51' Wissel SC Cambuur Wissel G. McEachran voor J. Antonia SC Cambuur
62' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel R. Roesch voor A. Cotan Roda JC Kerkrade
66' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor R. van Eijma Roda JC Kerkrade
79' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel M. Remans voor R. Alberg Roda JC Kerkrade
83' Wissel SC Cambuur Wissel A. Bangura voor R. Oratmangoen SC Cambuur
93' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor M. Hoedemakers SC Cambuur
Video hoogtepunten en samenvatting SC Cambuur - Roda JC
Opstellingen SC Cambuur - Roda JC
De opstellingen van SC Cambuur en Roda JC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat SC Cambuur gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Roda JC zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.