Nabeschouwing SC Cambuur - TOP Oss (5-1) || Eerste Divisie 2019/2020

Vrijdag 18 oktober 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2019/2020 neemt SC Cambuur het vrijdag 18 oktober 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen TOP Oss. De wedstrijd wordt gespeeld in Cambuurstadion in Leeuwarden.

Via de SC Cambuur - TOP Oss live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SC Cambuur - TOP Oss (5-1)

Het Eerste Divisie duel tussen SC Cambuur en TOP Oss is onder leiding van scheidsrechter Christiaan Bax geëindigd in een 5-1 overwinning voor SC Cambuur. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door I. Kallon, waarmee SC Cambuur met 1-0 de leiding nam. SC Cambuur vergrootte in de 46e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Muhren op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 49e minuut volgde een derde treffer van SC Cambuur, waarmee I. Kallon zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam SC Cambuur geen gas terug, waardoor in de 73e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van I. Kallon. De 5-0 voor SC Cambuur volgde even later in de 80e minuut nadat I. Kallon namens zijn team opnieuw wist te scoren. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 92e minuut en kwam op naam te staan van TOP Oss speler L. Hutten, die daarmee tekende voor de 5-1.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Christiaan Bax bij een 5-1 eindstand in het voordeel van SC Cambuur.

LIVE SC Cambuur - TOP Oss 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SC Cambuur - TOP Oss teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt I. Kallon SC Cambuur 1-0
46' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt R. Muhren met assist van R. Maulun SC Cambuur 2-0
49' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt I. Kallon met assist van R. Oratmangoen SC Cambuur 3-0
56' Wissel TOP Oss Wissel E. Stroo voor D. Gravenberch TOP Oss
67' Wissel SC Cambuur Wissel J. Antonia voor R. Oratmangoen SC Cambuur
69' Wissel TOP Oss Wissel C. Celik voor S. Overgoor TOP Oss
73' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt I. Kallon met assist van S. Nieuwpoort SC Cambuur 4-0
74' Wissel TOP Oss Wissel L. Hutten voor P. Langedijk TOP Oss
76' Wissel SC Cambuur Wissel M. Paulissen voor S. Akoy SC Cambuur
80' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt I. Kallon met assist van J. Antonia SC Cambuur 5-0
83' Wissel SC Cambuur Wissel D. Ladan voor I. Kallon SC Cambuur
92' Doelpunt TOP Oss Doelpunt L. Hutten TOP Oss 5-1
Video hoogtepunten en samenvatting SC Cambuur - TOP Oss
Opstellingen SC Cambuur - TOP Oss
De opstellingen van SC Cambuur en TOP Oss zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing SC Cambuur - TOP Oss

SC Cambuur en TOP Oss treffen elkaar in de 11e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Christiaan Bax en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen SC Cambuur en TOP Oss in de Eerste Divisie vond plaats op 1 maart 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide ploegen is SC Cambuur favoriet. De thuisploeg wist 11 keer te winnen, terwijl TOP Oss slechts 7 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst SC Cambuur 11
Winst TOP Oss 7
Totaal 20

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel SC Cambuur op een 1e positie staat, terwijl we TOP Oss terugvinden op de 16e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is onweer.