Voorbeschouwing Telstar - Excelsior (0-0) || Eerste Divisie

Vrijdag 23 augustus 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt Telstar het vrijdag 23 augustus 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Excelsior. De wedstrijd wordt gespeeld in Rabobank IJmond Stadion in Velsen.

Via de Telstar - Excelsior live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Telstar Gelijk Winst Excelsior
2.9x inzet 3.7x inzet 2.16x inzet
LIVE Telstar - Excelsior 0-0

Vanaf vrijdag 23 augustus 2019 om 20:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Telstar - Excelsior volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 14 uur, 34 minuten en 22 seconden.

Opstellingen Telstar - Excelsior

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Telstar - Excelsior

Telstar en Excelsior treffen elkaar in de 3e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Stan Teuben en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Telstar en Excelsior elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Resultaat Aantal
Winst Telstar 0
Winst Excelsior 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Telstar op een 7e positie staat, terwijl we Excelsior terugvinden op de 4e plaats.

Tags
Telstar - Excelsior Opstelling Telstar Opstelling Excelsior Live Telstar - Excelsior Live Telstar - Excelsior kijken Telstar - Excelsior kijken Live Telstar - Excelsior stream Telstar - Excelsior Fox Sports Nabeschouwing Telstar - Excelsior Uitslag Telstar - Excelsior Statistieken Telstar - Excelsior Eerste Divisie 2019/2020 Telstar - Excelsior wedden Telstar - Excelsior gokken Telstar - Excelsior Unibet