Nabeschouwing Telstar - Excelsior (3-0) || Eerste Divisie

Vrijdag 23 augustus 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt Telstar het vrijdag 23 augustus 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Excelsior. De wedstrijd wordt gespeeld in Rabobank IJmond Stadion in Velsen.

Via de Telstar - Excelsior live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Telstar - Excelsior (3-0)

Het Eerste Divisie duel tussen Telstar en Excelsior is onder leiding van scheidsrechter Stan Teuben geëindigd in een 3-0 overwinning voor Telstar. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 37e minuut door R. Kharchouch, waarmee Telstar met 1-0 de leiding nam. Telstar vergrootte in de 58e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Lynen op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was G. Plet van Telstar die de 3-0 wist te maken in de 92e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Stan Teuben, waardoor Telstar dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Telstar - Excelsior
Goals
3
0
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
10
16
Schoten op doel
5
6
Aanvallen
133
110
Gevaarlijke aanvallen
76
91
Corners
4
2
Wissels
3
3
LIVE Telstar - Excelsior 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Telstar - Excelsior teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
31' Gele kaart Excelsior Gele kaart voor J. Fortes Excelsior
37' Doelpunt Telstar Doelpunt R. Kharchouch met assist van S. van Doorm Telstar 1-0
54' Gele kaart Telstar Gele kaart voor S. Lynen Telstar
58' Doelpunt Telstar Doelpunt S. Lynen met assist van R. Kharchouch Telstar 2-0
59' Wissel Excelsior Wissel A. Mendes Moreira voor T. Verhaar Excelsior
61' Wissel Telstar Wissel S. Sno voor R. el Yaakoubi Telstar
78' Wissel Telstar Wissel G. Plet voor R. Kharchouch Telstar
80' Wissel Excelsior Wissel E. Omarsson voor R. Vloet Excelsior
82' Wissel Excelsior Wissel K. Ebecilio voor L. Bruins Excelsior
89' Wissel Telstar Wissel E. Tavsan voor S. van Doorm Telstar
92' Doelpunt Telstar Doelpunt G. Plet Telstar 3-0
Opstellingen Telstar - Excelsior
De opstellingen van Telstar en Excelsior zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Telstar - Excelsior

Telstar en Excelsior treffen elkaar in de 3e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Stan Teuben en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Telstar en Excelsior elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Resultaat Aantal
Winst Telstar 0
Winst Excelsior 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Telstar op een 7e positie staat, terwijl we Excelsior terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Telstar - Excelsior Opstelling Telstar Opstelling Excelsior Live Telstar - Excelsior Live Telstar - Excelsior kijken Telstar - Excelsior kijken Live Telstar - Excelsior stream Telstar - Excelsior Fox Sports Nabeschouwing Telstar - Excelsior Uitslag Telstar - Excelsior Statistieken Telstar - Excelsior Eerste Divisie 2019/2020 Telstar - Excelsior wedden Telstar - Excelsior gokken Telstar - Excelsior Unibet