Nabeschouwing Telstar - Go Ahead Eagles (0-2) || Eerste Divisie 2019/2020

Zondag 17 november 2019 - 12:15 uur

In de Eerste Divisie 2019/2020 neemt Telstar het zondag 17 november 2019 om 12:15 uur in eigen huis op tegen Go Ahead Eagles. De wedstrijd wordt gespeeld in Rabobank IJmond Stadion in Velsen.

Via de Telstar - Go Ahead Eagles live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Telstar - Go Ahead Eagles (0-2)

Het Eerste Divisie duel tussen Telstar en Go Ahead Eagles is onder leiding van scheidsrechter Sander van der Eijk geëindigd in een 0-2 overwinning voor Go Ahead Eagles. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 51e minuut door E. Lieftink, waarmee Go Ahead Eagles met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Go Ahead Eagles opnieuw te scoren. In de 94e minuut was het J. Bliek die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Go Ahead Eagles.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Go Ahead Eagles.

LIVE Telstar - Go Ahead Eagles 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Telstar - Go Ahead Eagles teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Go Ahead Eagles Wissel A. Rabillard voor M. Ngombo Go Ahead Eagles
46' Wissel Go Ahead Eagles Wissel A. Edqvist voor J. Navratil Go Ahead Eagles
48' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor R. van der Venne Go Ahead Eagles
51' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt E. Lieftink met assist van M. Corboz Go Ahead Eagles 0-1
52' Gele kaart Telstar Gele kaart voor S. Pattynama Telstar
59' Wissel Telstar Wissel S. Lynen voor I. Bronkhorst Telstar
70' Wissel Telstar Wissel G. Plet voor M. McGuane Telstar
71' Wissel Telstar Wissel R. Fernandes voor S. Pattynama Telstar
90' Wissel Go Ahead Eagles Wissel J. Bliek voor M. Berden Go Ahead Eagles
94' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt J. Bliek met assist van R. van der Venne Go Ahead Eagles 0-2
Video hoogtepunten en samenvatting Telstar - Go Ahead Eagles
Opstellingen Telstar - Go Ahead Eagles
De opstellingen van Telstar en Go Ahead Eagles zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Telstar - Go Ahead Eagles

Telstar en Go Ahead Eagles treffen elkaar in de 15e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sander van der Eijk en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Telstar en Go Ahead Eagles in de Eerste Divisie vond plaats op 1 april 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Telstar. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide teams is Go Ahead Eagles favoriet. 10 keer wist de ploeg van Telstar te winnen, tegenover 8 winstpartijen voor Telstar. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Telstar 8
Winst Go Ahead Eagles 10
Totaal 22

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Telstar op een 10e positie staat, terwijl we Go Ahead Eagles terugvinden op de 8e plaats.