Nabeschouwing Telstar - NAC Breda (1-1) || Eerste Divisie 2019/2020

Vrijdag 6 december 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2019/2020 neemt Telstar het vrijdag 6 december 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen NAC Breda.

Via de Telstar - NAC Breda live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Telstar - NAC Breda (1-1)

De Eerste Divisie 2019/2020 wedstrijd tussen Telstar en NAC Breda geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door H. Dogan, waarmee NAC Breda met 0-1 de leiding nam. Telstar kwam na 59 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van E. Tavsan, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Telstar - NAC Breda 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Telstar - NAC Breda teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt NAC Breda Doelpunt H. Dogan met assist van A. Verschueren NAC Breda 0-1
37' Gele kaart Telstar Gele kaart voor A. Najah Telstar
38' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor H. Dogan NAC Breda
59' Doelpunt Telstar Doelpunt E. Tavsan met assist van M. McGuane Telstar 1-1
61' Wissel NAC Breda Wissel P. Van Anholt voor J. van der Gaag NAC Breda
67' Wissel NAC Breda Wissel A. Filipovic voor J. Mashart NAC Breda
70' Wissel Telstar Wissel I. Bronkhorst voor S. Lynen Telstar
77' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor L. Ilic NAC Breda
77' Gele kaart Telstar Gele kaart voor A. Berenstein Telstar
77' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor N. Olij NAC Breda
78' Wissel NAC Breda Wissel S. van Hooijdonk voor F. Stokkers NAC Breda
83' Gele kaart Telstar Gele kaart voor S. Pattynama Telstar
85' Wissel Telstar Wissel R. el Yaakoubi voor S. Pattynama Telstar
91' Wissel Telstar Wissel G. Plet voor E. Tavsan Telstar
94' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor C. Rosler NAC Breda
Video hoogtepunten en samenvatting Telstar - NAC Breda
Opstellingen Telstar - NAC Breda
De opstellingen van Telstar en NAC Breda zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Telstar - NAC Breda

Telstar en NAC Breda treffen elkaar in de 18e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Clay Ruperti en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Telstar en NAC Breda in de Eerste Divisie vond plaats op 10 maart 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor NAC Breda. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is NAC Breda favoriet. 3 keer wist de ploeg van Telstar te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Telstar. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Telstar 1
Winst NAC Breda 3
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Telstar op een 10e positie staat, terwijl we NAC Breda terugvinden op de 4e plaats.