Nabeschouwing TOP Oss - De Graafschap (0-0) || Eerste Divisie 2019/2020

Vrijdag 30 augustus 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2019/2020 neemt TOP Oss het vrijdag 30 augustus 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen De Graafschap. De wedstrijd wordt gespeeld in Frans Heesen Stadion in Oss.

Via de TOP Oss - De Graafschap live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing TOP Oss - De Graafschap (0-0)

De Eerste Divisie 2019/2020 wedstrijd tussen TOP Oss en De Graafschap geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor De Graafschap, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Richard Martens niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE TOP Oss - De Graafschap 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd TOP Oss - De Graafschap teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor H. Asmelash TOP Oss
30' Wissel TOP Oss Wissel L. Pique voor L. Opdam TOP Oss
46' Wissel De Graafschap Wissel B. van den Boomen voor J. Schuurman De Graafschap
51' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor P. Rommens TOP Oss
59' Gele kaart De Graafschap Gele kaart voor T. Van Huizen De Graafschap
64' Wissel De Graafschap Wissel J. Helmer voor S. Nijland De Graafschap
71' Wissel TOP Oss Wissel C. Celik voor H. Asmelash TOP Oss
76' Gele kaart De Graafschap Gele kaart voor G. Breinburg De Graafschap
79' Wissel TOP Oss Wissel L. Hutten voor P. Langedijk TOP Oss
85' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor L. Kaak TOP Oss
87' Wissel De Graafschap Wissel J. Van Heertum voor L. Owusu De Graafschap
88' Gele kaart De Graafschap Gele kaart voor J. Van Heertum De Graafschap
93' Gele kaart De Graafschap Gele kaart voor R. Seuntjens De Graafschap
Video hoogtepunten en samenvatting TOP Oss - De Graafschap
Opstellingen TOP Oss - De Graafschap
De opstellingen van TOP Oss en De Graafschap zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing TOP Oss - De Graafschap

TOP Oss en De Graafschap treffen elkaar in de 4e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Richard Martens en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen TOP Oss en De Graafschap in de Eerste Divisie vond plaats op 13 april 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor De Graafschap. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide teams is De Graafschap favoriet. 8 keer wist de ploeg van TOP Oss te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor TOP Oss. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst TOP Oss 5
Winst De Graafschap 8
Totaal 16

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel TOP Oss op een 13e positie staat, terwijl we De Graafschap terugvinden op de 1e plaats.