Nabeschouwing TOP Oss - Go Ahead Eagles (1-2) || Eerste Divisie

Zaterdag 14 september 2019 - 19:45 uur

In de Eerste Divisie neemt TOP Oss het zaterdag 14 september 2019 om 19:45 uur in eigen huis op tegen Go Ahead Eagles. De wedstrijd wordt gespeeld in Frans Heesen Stadion in Oss.

Via de TOP Oss - Go Ahead Eagles live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing TOP Oss - Go Ahead Eagles (1-2)

Het Eerste Divisie duel tussen TOP Oss en Go Ahead Eagles is onder leiding van scheidsrechter Clay Ruperti geëindigd in een 1-2 overwinning voor Go Ahead Eagles. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van H. Verhulst zette TOP Oss op een 1-0 voorsprong in de 23e minuut van de wedstrijd. Go Ahead Eagles kwam in de 63e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van R. van der Venne, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 66e minuut zette R. van der Venne zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Go Ahead Eagles de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Clay Ruperti, waardoor Go Ahead Eagles dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken TOP Oss - Go Ahead Eagles
Goals
1
2
Balbezit
49%
51%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
14
17
Schoten op doel
7
9
Aanvallen
70
87
Gevaarlijke aanvallen
34
57
Corners
2
5
Wissels
3
3
LIVE TOP Oss - Go Ahead Eagles 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd TOP Oss - Go Ahead Eagles teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
23' Eigen doelpunt TOP Oss Eigen doelpunt H. Verhulst TOP Oss 1-0
46' Wissel Go Ahead Eagles Wissel M. Ngombo voor A. Rabillard Go Ahead Eagles
46' Wissel Go Ahead Eagles Wissel A. Bannink voor N. Abdat Go Ahead Eagles
63' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt R. van der Venne met assist van M. Corboz Go Ahead Eagles 1-1
66' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt R. van der Venne Go Ahead Eagles 1-2
71' Wissel TOP Oss Wissel E. Stroo voor C. Peters TOP Oss
72' Wissel TOP Oss Wissel P. Langedijk voor L. Hutten TOP Oss
73' Wissel Go Ahead Eagles Wissel E. Brito voor J. Navratil Go Ahead Eagles
83' Wissel TOP Oss Wissel C. Celik voor J. Bourdouxhe TOP Oss
92' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor L. Pique TOP Oss
Opstellingen TOP Oss - Go Ahead Eagles
De opstellingen van TOP Oss en Go Ahead Eagles zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing TOP Oss - Go Ahead Eagles

TOP Oss en Go Ahead Eagles treffen elkaar in de 6e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Clay Ruperti en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat TOP Oss en Go Ahead Eagles elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Resultaat Aantal
Winst TOP Oss 0
Winst Go Ahead Eagles 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel TOP Oss op een 17e positie staat, terwijl we Go Ahead Eagles terugvinden op de 11e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
TOP Oss - Go Ahead Eagles Opstelling TOP Oss Opstelling Go Ahead Eagles Live TOP Oss - Go Ahead Eagles Live TOP Oss - Go Ahead Eagles kijken TOP Oss - Go Ahead Eagles kijken Live TOP Oss - Go Ahead Eagles stream TOP Oss - Go Ahead Eagles Fox Sports Nabeschouwing TOP Oss - Go Ahead Eagles Uitslag TOP Oss - Go Ahead Eagles Statistieken TOP Oss - Go Ahead Eagles Eerste Divisie 2019/2020 TOP Oss - Go Ahead Eagles wedden TOP Oss - Go Ahead Eagles gokken TOP Oss - Go Ahead Eagles Unibet